Felgyorsultak az események Krausz Gábor életében. A sztárséf és Tóth Gabi tavaly jelentették be, hogy véget ért a házasságuk, nem sokkal később az énekesnőt már új párja oldalán lehetett látni. Krausz Gábor a szakítást követően a Dancing with the Starsban versenyzett, amit meg is nyert Mikes Anna oldalán. Nemrégiben pedig kiderült, nem csak a táncparketten, hanem a  magánéletben is egy párt alkotnak.

Krausz Gábor megtörte a csendet

A sztárséf a rengeteg változásról mégsem volt hajlandó nyilatkozni, bár óriási volt a médiazaj körülötte. Most viszont úgy döntött, beszél kicsit a magánéletéről, és egy exkluzív interjút adott.

Ebben elmondta, hogy az eddigi legnyugodtabb, meghittebb karácsonya volt, kislánya pedig szinte végig vele ünnepelt. 

Gyakorlatilag Hanni lányom is végig velem volt, egy napot töltött az anyukájával. Szóval olyan igazi boldog karácsonyunk volt

– mondta.

Válásáról is beszélt néhány szót, és arról, miért nem nyilatkozott korábban. Elárulta, hogy karácsony előtt sikerült mindenben megegyezniük Tóth Gabival, és egy másfél órás tárgyalás keretében le is zárták a dolgot.

Mindketten továbbléptünk, a kapcsolatunk pedig, már csak a kislányunk miatt is, konszolidált, hiszen a közös gyermekünk összeköt minket. Márpedig mindkettőnknek az ő érdeke a legfontosabb. 

Majd hozzátette:

Hogy ki a sértett, ki a kevésbé sértett, szintén csak ránk tartozik. Tudatos döntés volt tehát a részemről, hogy nem osztottam meg a nyilvánossággal, mi történt köztünk valójában.

Via