Krausz Gábor nemrég Palik László műsorában volt vendég, ahol eddig nem hallott titkokat árult el az elmúlt időszakról, és munkatársáról, Ördög Nóriról.

Négyszer hívták már Krausz Gábort

Ördög Nóra már a Szombat esti lázban is műsorvezető volt, állítása szerint akkor azért kapta meg ezt a lehetőséget, mert táncos múlttal rendelkezik. Éppen ezért nem kérdés, miért ő az egyik legtökéletesebb választás a Dancing with the Stars zsűritagjának is.

Ördög Nóra pontosan tudja, hogy a táncosok és a sztárvendégek min mennek keresztül, és hiába tölti be az ítész szerepét, mindenkihez van egy-egy kedves szava. Krausz Gáborhoz is volt, pedig a Séf akkor még nem is volt versenyző.

A séf elárulta, hogy eddig mind a 4 évad előtt érkezett felkérés a táncos műsortól, ám ő sosem merte elvállalni azt. Félt attól, hogy sebet ejt a hírnevén, ha nem táncol tökéletesen, és ez nem tesz majd jót a karrierjének.

Ördög Nóra volt az oka, hogy szerepelt

Ördög Nóra volt az, aki idén, a negyedik évad előtt meggyőzte, hogy részt vegyen a műsorban, és elűzte az aggodalmait. Elmondta neki, hogy semmi problémám nincs azzal, ha nem táncol tökéletesen. Szerinte a nézők tisztában vannak azzal, hogy ő séf, nem pedig táncos, így szükségtelen elvárásokat támasztania maga felé.

Szerinte a nézők mindent figyelembe véve ítélik meg a szorgalmát, a tehetségét, a tudását. Éppen ezért nincs mitől félnie, az emberek szemében nem lesz rosszabb séf, csak mert nem megy tökéletesen a tangó. Krausz Gábor, végül az ő unszolására ment bele a műsorba, amit nem bánt meg.