Krausz Gábor pont a héten mondta, hogy nem hajlandó a válásáról nyilvánosan beszélni, hát megtette helyette Tóth Gabi.

Krausz Gábor nem beszél

Egy eheti interjúban a sztárséf a következőket fejti ki:

a házasságunknak vége, és nem tagadom, ez mindig két emberen múlik. Hogy ki a sértett, ki a kevésbé sértett, szintén csak ránk tartozik. Tudatos döntés volt tehát a részemről, hogy nem osztottam meg a nyilvánossággal, mi történt köztünk valójában.

Krausz Gábor mindezt kislányukra, Hannarózára hivatkozva teszi, mondván, hogy nem szeretné, hogy a gyerek nagyobb korában majd megtalálja az interneten, hogy a szülei miért-hogyan váltak el.

Tóth Gabi azért elárul ezt-azt

Szombaton azonban a Blikk publikált egy friss interjút Tóth Gabival, ami tartalmaz azért néhány fontos információt a válásról, illetve arról, ahogy az énekesnő hozzááll ehhez a témához. Kezdve például azon, hogy rengeteget támadták őt azért az elmúlt fél évben, hogy a családi blogjában folyamatosan arról írt, milyen csodálatos a házassága, aztán egyszercsak kiderül, hogy igazából válnak. Erről a következőket mondja Tóth Gabi:

ebből a szempontból teljesen jogos az emberek véleménye, mert mi tényleg csak a jót mutattuk, de azért mentségünkre legyen szólva, ez minden emberre igaz. Nem volt minden rossz, voltak szép élmények, amiket megosztottunk, és akkor tényleg boldogok voltunk, nem színleltük. Egyszerűen azonban be kellett látnom, hogy nem illünk össze Gáborral, mint pár. Nem működött a házasságunk.

Tóth Gabi azt mondja, terápiára járt, mindent megpróbáltak, de semmi sem működött. Végül ő volt az, aki kimondta, hogy vége. Így beszél erről:

a döntést én hoztam meg, én mondtam ki, azon a ponton, amikor úgy éreztem, mindent megtettem ezért a házasságért. Fájt, amikor Gábor burkoltan megjegyzéseket tett rám a közösségi oldalán, de megértem, hogy férfiként nehéz volt feldolgoznia a házasságunk kudarcát. Nekem sem volt könnyű, hiszen amikor kimondtam, hogy igen, egy életre terveztem. A döntés meghozatala előtt hosszú időn át magamban őrlődtem, és ami utána következett, nagyon megviselt, bár nem mutattam a külvilágnak, csak a legszűkebb családi körben beszéltem róla.

Tóth Gabi azt mondja, most, hogy hivatalosan is elváltak, egészen jó viszony maradt köztük Krausz Gáborral, a kislányukat együtt nevelik tovább. Hannarózát a héten Tóth Gabi Ausztriába vitte síelni.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tothgabi (@tothgabi)

Via