Az elmúlt hónapokban Tóth Gabi szinte alig szólalt meg a válásával kapcsolatban. Csupán utalásokat tett, most azonban interjút adott, amiben elárulta, hogy miért döntöttek a szétválás mellett

Tóth Gabi őszintén mesélt a válásáról

Krausz Gáborhoz hasonlóan Tóth Gabi is a Mandinernek adott interjút. Az énekesnő az interjúban először szólalt meg mélyebben a válással kapcsolatban, emellett reagált az őt ért vádakra. Az elmúlt hónapokban sok helyről kapott támadást, de ezekre sosem reagált. 

Tóth Gabi elárulta az interjúban, hogy a házassága nem volt problémáktól mentes. Már a kapcsolatuk elején voltak súrlódások, értékrendbeli súrlódások, de megpróbáltak mindent megtenni azért, hogy működjön a házasságuk. Krausz Gábor és ő is mindent megpróbáltak, végül 3 év után döntöttek a válás mellett. Az énekesnő elárulta, hogy nehéz év van mögötte, de anyai döntéseket hozott, azt szeretné, ha Hannaróza harmonikus környezetben nőhetne fel. 

Amit elrontottam, és amiben nagyot hibáztam, az a kommunikációm volt kifele. Ezt pontosan tudom. A szépet mutattam

– nyilatkozta Gabi. 

Az énekesnő elárulta, hogy már 1 éve érezte, hogy komoly problémáik vannak, de amikor megvették a házukat még adtak egy esélyt a kapcsolatuknak. Hannaróza miatt szerették volna, ha működnek a dolgok. Ugyanakkor a helyzet nem lett jobb, és már akkor elengedte a házasságukat, amikor még együtt éltek. 

Amikor elmentem Erdélybe, ott volt egy olyan furcsa élményem, amikor azt éreztem, hogy a zenében vagyok, azok között vagyok, ahol élet van, színek vannak, illatok vannak. Akkor elhatároztam, hogy amikor hazajövök, akkor én ezt lezárom. 

Végül a házasságuk azután bomlott fel, hogy Tóth Gabi hazatért Erdélyből. Miután véget ért a kapcsolat a sztárséffel nem keresett szerelmet, Papp Máté Bencével fokozatosan alakultak ki a dolgok


Via