Az elmúlt napokban sok vád érte Tóth Gabit, hogy nem foglalkozik lányával, és csak Krausz Gábor tölt időt Hannarózával a válás közepette.

Sok időt tölt lányával Tóth Gabi

Tóth Gabi most megmutatta, hogy ezeknek a pletykáknak egyáltalán nincs alapja, és a fellépések idejét kivéve, ugyanúgy kiveszi a részét a gyermeknevelésben.

Azóta már többször is posztolt lányával, Marikával, ám ma reggel nem a közös játékról szólt a történet, egy ennél sokkal érzelmesebb tartalmat tett közzé.

Ezen is túllép majd, üzeni Tóth Gabi

Tóth Gabi a Follow The Flow nevű formáció Szélcsend című dalából tett ki egy részletet, amely nagyon úgy tűnik, hűen tükrözi a lelkiállapotát. A szövegrészlet szerint Tóth Gabi azt érzi, hogy túl sok gyűlölet veszi őt körbe, és összecsaptak a viharfelhők a feje fölött. Ám ő jól ismeri már ezt az érzést, és most is győztesen jön majd ki a csatából, mint korábban már annyiszor.

A csatolt videó egyébként abszolút megmutatja, amiről a dal szól, hiába szólnak a hírek napok óta Tóth Gabiról, és hiába viselheti meg lelkileg is a válás az egész családot, Tóth Gabi mégis a legnagyobb nyugalomban pihen Hannaróza Marikával.