Meghalt egy ember The Weeknd philadelphiai koncertjén. A férfit Hugo Sancheznek hívták. A baleset múlt csütörtökön történt. A jelenlegi információk szerint a 32 éves férfi Lincoln Financial Field egyik mozgólépcsője korlátján ült, de megcsúszott és 13 métert zuhant a mélybe.

Hugo Sanchez még életben volt, amikor kórházba szállították,  de nem sokkal éjfél után halottnak nyilvánították. Az esés következtében a férfi súlyos fejsérülést szenvedett és az életét már nem lehetett megmenteni.

A rendőrség jelenleg is vizsgálja az eset körülményeit, de az idegenkezűséget kizárták, nagy valószínűséggel egy tragikus balesetről van szó. A tragédia állítólag a koncert vége után történt, amikor az emberek elkezdték elhagyni az épületet. 

A közösségi oldalára posztolt

Néhány nappal ezelőtt a kanadai énekes a közösségi oldalán mondott köszönetet a philadelphiai rajongóknak, amiért vele buliztak a koncerten. A sztár azonban nem tett említést az elhunyt rajongójáról. Elképzelhető azonban, hogy a poszt írásakor az énekes még semmit sem tudott a tragédiáról. 

Via