A Circo Massimo nevű hely szombat esti vendégei elég nagy sztárok társaságában bulizhattak szombaton: Angelina Jolie és 16 éves lánya, Shiloh Jolie-Pitt is ott voltak! Természetesen az utóbbi idők legmenőbb olasz együttese játszott:

a Måneskin!

Utóbbi idők”...? Lehet, hogy az előző mondatba ez a kitétel nem is kell, mert valószínűleg soha nem volt még olyan olasz együttes, akik annyira menők lettek volna, mint 2022-ben a Måneskin. Főleg úgy, hogy most már Angelina Jolie és Shiloh Jolie-Pitt a rajongóik közé tartoznak, elég biztosan lehet állítani, hogy nem volt még olasz rockzenekar, aki valaha ilyen szintű nemzetközi népszerűségre tett volna szert. Igen, a 2021-es Eurovízióval világsztárrá vált bandáról van szó, róluk.

Na szóval itt egy videó arról, ahogy Shiloh Jolie-Pitt anyukájával bulizik a Måneskin-koncerten.

Shiloh Jolie-Pitt egyébként nagy zene- és táncrajongó, legutóbb szerepelt is egy táncos videóban, de aztán az ő részét sajnos elhomályosították a YouTube-on, szóval ide kattintva már csak a hűlt helyét látod a koreónak, amit Shiloh Jolie-Pitt pedig biztos baromi jól nyomott Doja Cattől a Vegas című számra.

Via