Viszonylag ritkán mutatkozik együtt a gyermekeivel Angelina Jolie. Párszor már elkísérték filmpremierekre, de a legtöbbször kerülik a nyilvánosságot. Most egy friss fotón ő és Vivienne is szerepelnek, aki már 15 éves. 

Angelina Jolie és Vivienne együtt szerepelnek a fotón 

Csütörtökön jelent meg egy új fotó Angelina Jolie-ról, ami New Yorkban készült. A sztárt az The Outsiders című darab kapcsán fotózták, aminek áprilisban lesz a bemutatója. A musical az azonos című film alapján készült. Igazán különleges darab, mivel Angelina és Vivienne is részt vettek a munkálatokban

Viv anyámra emlékeztet abban, hogy nem arra koncentrál, hogy a figyelem középpontjában legyen, hanem arra, hogy támogasson más kreatívokat. Nagyon megfontoltan és komolyan foglalkozik a színházzal, és keményen dolgozik azért, hogy a lehető legjobban megértse, hogyan lehet fejleszteni

– nyilatkozta korábban Angelina. 

Vivienne és Angelina a stábbal közösen pózoltak, mivel mindketten dolgoztak a produkción. A színésznő elmondása szerint a lánya nagyon elkötelezett a színház iránt, szenvedélyesen szereti. Így az sem kizárt, hogy a jövőben ezzel szeretne majd foglalkozni. 

Brad Pitt és Angelina Jolie lánya egyébként már gyerekként debütált a vásznon. 5 évesen szerepelt a Demóna című filmben, ő alakította a gyerek Aurórát. Ennek ellenére úgy tűnik a színészet kevésbé vonzza, sokkal szívesebben tevékenykedik a színfalak mögött. 


Via