Nem először forgat Magyarországon Angelina Jolie, pár évvel ezelőtt hónapokig lakott Budapesten. 13 évvel ezelőtt egy elzárt villában élt a családjával, most a bevároshoz közelebb sikerült szállást találnia. 

Luxuslakásban él Angelina Jolie 

A Blikk információ szerint az Oscar-díjas színésznő a Budai Várhoz közel talált egy luxusapartmant, ami mindennel felszerelt, így a fárasztó munkanapok után megfelelően ki tudja magát pihenni. 

Az épületegyüttesnek két kijárata van, az egyik egy nyugodtabb, kevésbé forgalmas mellékutcára nyílik. Ugyan az épületben van zárt garázs, Angelina Jolie minden alkalommal az utcán várja az érte érkező fekete Mercedest, amely aztán elviszi a forgatásra. A színésznő mindig a hátsó ülésen foglal helyet, miután kedvesen üdvözöli a sofőrt

– nyilatkozta a Blikknek egy informátor, aki többször is látta már a színésznőt a környéken. 

Az információk szerint az épületben minden luxus megtalálható, így a színésznőnek nem kell messzire mennie, ha szeretne kicsit kikapcsolódni. Van spa, masszázs, szauna, medence és edzőterem is. Az ára viszont nem olcsó, a Blikk kideríttte, hogy a 2000 négyzetméteres lakás bérleti díja havonta 5000 euró, vagyis nagyjából 2 millió forint. 

Több helyen látták már

A színésznőt egyre gyakrabban lehet látni a városban, pár nappal ezelőtt például az Operában fotózták le, Verdi Rekviem című művét nézte meg. Az információk szerint a filmet a belvárosban forgatják, több helyen zártak le utcákat ideiglenesen. Érdemes nyitott szemmel járni, hiszen bármikor összefuthatsz Angelina Jolie-val!


Via