Sőt, Vilmos herceg valójában három keresztgyermekkel büszkélkedhet. Egyikük a ritkán látott, 24 éves, görög-dán herceg Konstantin-Alexiosz herceg, aki Pál görög koronaherceg és Marie-Chantal hercegnő második gyermeke. 

Művészlélek és szép nők 

A szőke, izmos, jó képú fiatalember a Georgetown Egyetemen tanult, állítólag valódi művészlélek. Az Egyesült Államokban született, de aztán az Egyesült Királyságban nevelkedett. A hobbijai közé tartozik a fotózás, a festés és a rajzolás, de lovagolni is szokott, sőt úgy tűnik a szép nők társaságát is nagyon kedveli, ugyanis nemrégiben a szupermodell Cara Delevingne testvérének, a szintén modell Poppy Delevingne-nek az oldalán szúrták ki Londonban. 

Londonban szúrták ki őket

A DailyMail által megszerzett fotók tanúsága szerint a páros nyugodtan sétálgatott Nyugat-Londonban, a 36 éves modell egyébként itt él. A páros nagyon boldognak tűnt a felvételeken, Poppy egy teveszínű kabátot, fekete sapkát és napszeműveget, valamint egy monokróm pulóvert viselt. Poppy – aki egyébként még mindig házas – állítólag meg is erősítette, hogy ő és a nála 12 évvel fiatalabb herceg egy párt alkotnak. 

Íme, a fotó! A páros csak úgy sugárzik a boldogságtól: 

Kézen fogva járták London utcáit: 

Hoppá! Csókolózás közben is lekapták őket: 

(via)