A brit királyi családban mindenkinek van beceneve, korábban erről többször beszéltek már a családtagok és a szakértők is. Olyan is előfordult, hogy véletlenül szólták el magukat. Vilmos herceg becenevét azonban az egyik családtag árulta el, és hatalmas meglepetést okozott vele

Vilmos herceg beceneve mindenkit meglepett 

A walesi hercegnek több beceneve is van, ezeknek egy részét Katalin hercegnétől kapta. Az egyik a baldy, amit kopaszt jelent. Azonban van egy másik, amit a királyi családban többen használnak. A titkot pedig nem más, mint Zara Tindall férje, Mike Tindall kotyogta el.

Mike egy interjú közben szólta el magát, amikor egy történetet mesélt Vilmos hercegről. A podcastban a királyi család is szóba került, és éppen arról beszélt, kinek milyen háziállata van. Miközben mesélt, kicsúszott a száján Vilmos herceg beceneve. 

Ami walesi herceget illeti, aki „One Pint Willy” néven ismert. Én One Pint Willyként ismerem, mert nem a legjobb ivók egyike. 

Mike Tindall kijelentésére reagált a felesége is, aki elárulta, hogy szerinte ezzel nagy bajba került. Később Vilmos herceg egy beszélgetés során elárulta, hogy nevetett a dolgon, és megemlítette, Mike megígérte, senkinek sem árulja el a beceneveket, de ezt nem tartotta be, mert Vilmos hercegét mégis elmondta. 

A walesi herceg és Mike Tindall egyébként nagyon jóban vannak, ez már korábban kiderült. Mike György herceggel is sok időt tölt, ez karácsonykor látszott, amikor a nyilvános eseményen nevettek és viccelődtek. 


Via