Vilmos herceg legutóbbi cselekedetével ismét belopta magát az emberek szívébe. A történet másik szereplője egy 11 éves kisfiú, aki nem ismerte fel. 

Vilmos herceget nem zavarja, ha nem ismerik fel

Sok olyan történet kering, amely arról szól, hogy valamelyik sztár kiakad, amikor nem ismerik fel. Sokan azt gondolják, hogy a hírnév miatt kiemelt bánásmód jár nekik, sőt, az is alapvető, hogy mindenki tudja róluk, hogy kik ők, és a munkásságukkal is tisztában vannak. 

Nos, természetesen Vilmos hercegről tényleg a legtöbb ember tudja, hogy ki ő, ám azért itt is akadnak kivételek. Egy 11 éves kisfiútól pedig ugyan nem elvárható, hogy felismerje őt, mégis megmosolyogtat mindenkit az ebből adódó vicces szituáció. 

A gyerek ugyanis izgatottan kérdezte a családtagokat, vajon mikor bukkan fel végre Vilmos herceg? Ám a történet különlegessége, hogy Vilmos herceg már ott volt előtte, ám ő nem ismerte fel. Vilmos herceg pedig pont meghallotta a kisfiú kérdését, és azonnal vette a lapot, majd poénkodni kezdett. 

Vilmos herceg poénján nevet mindenki

Nem tudom, hogy vajon merre lehet, esetleg ti látjátok már? 

—szólt oda Vilmos herceg a szülőknek, aki ezzel a mondattal, és hogy humorral kezelte a helyzetet, azonnal belopta magát nemcsak az angolok, de világszerte rengeteg internetező szívébe.

Mire a kisfiú tanakodni kezdett, ki a bácsi, aki megszólalt, és arra jutott, hogy valaki a kormányból. Aztán hirtelen kapcsolt, hogy kivel beszélget, és felordított:

Ez Vilmos herceg, anya!

Az biztos, hogy Vilmos herceg így sokkal népszerűbb és emberibb, mintha megsértődött volna a fiú mondatain. 

via