Talán nem is gondoltad volna, de a kávézacc elképesztően sokoldalúan felhasználható, szóval miután lefőzted a reggeli a kávédat, inkább ne dobd ki. Máris mutatjuk, azokat a beauty hackeket, amiket fixen imádni fogsz, ezentúl pedig a kávézacc lesz az egyik legjobb barátod. 

Bőrradírként is kiváló 

A kávézacc hihetetlenül jó bőrradírozó képességel rendelkezik. Gyengéden dörzsöld át vele azokat a területeket, amiket szeretnél leradírozni, a zacc szépen teszi majd a dolgát, ugyanis hatékonyan távolítja el az elhalt hámsejteket. A friss, egészséges bőr pedig garantált. 

Harc a narancsbőr ellen 

A kávézacc a narancsbőrrel is képes felvenni a harcot: a benne található koffein ugyanis fokozza a zsíranyagcserét valamint serkenti a keringést, így látványosan csökkenthető a narancsbőr is. 

Fényes, sima haj 

Ha fényes, sima, egészséges hajat szeretnél, akkor vesd meg a kávézacc trükköt. Keverj egy kis zaccot a kondícionálódhoz, majd ezt a kvázi pakolást vidd fel a hajadra, aztán körkörös mozdulatokkal dörzsöld a fejbőrödbe. A koffein segíteni fogja a haj növekedését, a tincseid pedig olyan puhák lesznek, mint előtte még sosem. Ezt a rituálét bátran megismételheted akár hetente is, meglátod a cuki kis babahajak pikk pakk meg fognak jelenni. 

+1 Kávéfürdő 

Ahogyan azt már fentebb említettük a kávézacc kitűnő bőrradírozó képességel bír, de maga a kávé is nagyon szuperül hidratálja a bőrt. Tegyél egy kis kávémaradékot a fürdővizedbe, meglátod a bőröd elképszetően sima és bársonyos lesz utána. 

(via)