Ha egy ideje fontolgatod a külföldre költözést, akkor van egy igazán szuper hírünk, mivel vannak olyan városok Európában, ahol már a költözéssel pénzt kereshetsz. Most mutatunk 3 káprázatos helyet, ami téged is elvarázsol. 

Ezekbe a városokba költözz

Ha az utóbbi időben követted a híreket, akkor biztosan te is tudod, hogy egyes Európai kisvárosokban egyre nagyobb problémát okoz a népesség csökkenése. Az elmúlt években sokan elköltöztek a vidéki városkákból, ezért különféle módszerekkel próbálják meg odacsábítani az embereket. Akad olyan város, ahol például 1 euróért tudsz házat venni, és még egy vállalkozás beindításában is segítenek.

Ponga 

A Spanyolországban található település igazán nyugodt, a hegyek között található, de a tenger is csak egy órára van autóval. A városka elég kicsi, de pont ez az előnye. A város vezetése fejenként 3200 eurót fizet, ha valaki odaköltözik, ezért 5 évig kell ott lakni. 

Albinen

Az Alpokban található város szintén megpróbál új lakókat a helyre csábítani. Az utóbbi időben rohamosan csökkent a népesség, ezért a svájci vezetés a támogatás mellett döntött. A városban egyébként már 1 euróért is lehet házas vásárolni, emellett mindenki 2100 euró támogatást kap, ha vállalkozást indít. 

Presicce-Acquarica

Olaszországban, Pugliában található egy a festői kisváros, ami neked is elrabolja a szíved. Az olasz kormány 30 000 eurót fizet mindenkinek, aki a városba költözik. Sajnos nem elég pár évre odaköltöznöd, mivel ennek kell lennie a bejelentett lakcímednek a következő években. Cserébe közel van a tenger, és minden nap isteni Aperolt iszogathatsz!


Via