Egyre gyakrabban végeznek különféle felméréseket, ilyenkor sokszor azt vizsgálják, hogy melyik városban a legjobb élni. Esetleg hol a legjobb randizni. Most azt vizsgálták meg, melyik helyen a legrosszabb szingliként élni. 

Ebben a városban a legrosszabb szingliként élni

Nem is húzzuk tovább az időt, és eláruljuk, hogy a randizók többsége szerint New Yorkban a legrosszabb szinglinek lenni. A WalletHub egy korábbi felmérés során a 144. helyre sorolta a várost, de az egyedülállók szerint egyértelműen ez az első. 

A legtöbben azzal indokolják, hogy a város valósággal vonzza azokat az embereket, akik csak karriert szeretnének. A kutatásokból kiderült, hogy a szingli pasik 45%-a például sosem keresett fel egyetlen csajszit sem, miután cseteltek. Az utóbbi években egyre ritkábbak a személyes randik, ez pedig csak növeli a szinglik arányát.

A kutatások szerint jelenleg nagyjából 1,5 millió 20 és 34 év közötti szingli él a városban, az emberek nagy része pedig csak online ismerkedik. Sokan félnek a személyes randiktól, emellett zárt a baráti társaságuk, így nem ismerkednek másokkal. 

New York emellett elég drága, ez pedig csak tovább nehezíti a randizást. A New York Post újságírója, Rikki Schlott évek óta randizik New Yorkban, szerinte még a 144. hely is meglepő. A korábbi felmérések azt bizonyítják, hogy ebben a városban a legrosszabb szinglinek lenni. 


Via