Egyre gyakrabban találkozhatsz a reggeli rutin kifejezésével, ha máshol nem, akkor a TikTokon. A TikTokkerek mindig megmutatják a tökéletes reggelüket, amibe belefér egy edzés, hajmosás, finom reggeli és még egy rész is a kedvenc sorozatukból. Nyugi, neked nem kell ilyen sok mindent belesűrítened a reggelbe, de van pár szokás, melyektől sokkal boldogabb leszel!  

Legyen célod! 

Minden nap szánj egy percet arra, hogy átgondold a teendőidet, és kitűzz egy célt. Nem kell nagy dolognak lenni, lehet például egy mondat is. Gondolj például arra, hogy magabiztos leszel egész nap vagy nem idegeskedsz. Ehhez pedig tartanod kell magad! Megéri, hiszen a nap végén sokkal boldogabb leszel

Csinálj offline rituálét! 

Te is azzal indítod a napod, hogy azonnal a telód után nyúlsz? Rossz módszer! Ilyenkor rögtön lehangolhatnak a hírek, vagy éppen felbosszanthatod magad egy reggeli üzin. Jobb, ha a reggelt az internet nélkül indítod. Vezess naplót, jógázz vagy olvass pár oldalt a könyvedből. 

Induljon a buli! 

Ahhoz, hogy egész nap energikus legyél, szükség van már reggel a pörgésre. Hallgasd meg egy vidám dalt, vagy kapcsold be a kedvenc szitkomod addig, amíg készelődsz. Egy kis táncolás és a kiadós nevetés sokat segítenek. 


Via