Minden nőnek mást jelenti a siker: van, aki a munkájában találja meg a számításait, más a magánéletében vágyik elismerésre és stabilitásra. Egy azonban biztos: a sikeres nők nem ad hoc módon élik az életüket, hanem sok szabályt betartanak ahhoz, hogy sikereket érjenek el és egyre több lehetőséghez jussanak az életükben! A következőkben a pszichológusok összegyűjtötték azokat a dolgokat, amiket sikeres nők minden egyes nap megtesznek az álmaikért.

A sikeres nők ezt a 10 dolgot soha nem hagyják ki a mindennapjaikból!

1. Új kihívásokat keresnek

A sikeres nők nem ijednek meg az újdonságoktól, sem a kihívásoktól, mert tudják, hogy a változások csupa jó dolgot hozhatnak az életükbe!

2. Sokat kezdeményeznek

A jelszavuk: aki mer, az nyer! Épp ezért, a sikeres nők soha nem gondolják túl azt, hogy kezdeményeniük kéne-e vagy sem, egyszerűen bátrak és merészek lesznek, ha a helyzet úgy kívánja! 

3. Korán kelnek fel

A sikeres nők többsége nem lustálkodik az ágyban 10-ig: inkább jó korán felkelnek, hogy a feladataikat minél előbb elkezdhessék, még jóval azelőtt, hogy beindulna mások napja! 

4. Magabiztosságot sugallnak

... a kívülállók szemében legalábbis biztosan, akkor is, ha amúgy nem is azok! Tudják, hogy nincs inspirálóbb egy erős nőnél, ezért a bizonytalanságot inkább otthon hagyják a négy fal között!  

5. Törődnek magukkal

Nem osztják be a napjukat reggeltől estig, hanem figyelnek arra, hogy legyen pár olyan üres órájuk, amikor csak magukra és a szükségleteikre figyelnek. 

6. Nem csak a munkáról szól az életük

A sikeres nők tudják, hogy ha 0-24 órában a munkára koncentrálnak, hamar ki fognak égni és többé nem fogják örömüket lelni a munkájukban. Éppen ezért, van hobbijuk és életük a munkán kívül is! 

7. Nem félnek segítséget kérni

A magas érzelmi intelligenciájuknak hála alázatosak és megbízhatóak, ezért teljesen elfogadhatónak találják, ha valamit nem tudnak és nem is félnek másoktól segítséget kérni. Ez a sikeres nők egyik legnagyobb erénye. 

8. Kedvesek és barátságosak

Tudják, hogy komolyan, savanyúan és rosszkedvűen nem fogják őket megkedvelni az emberek, ezért mindent megtesznek azért, hogy kedvesnek és barátságosnak lássa őket a külvilág. Még akkor is, ha amúgy kifejezetten rossz passzban vannak! 

9. Nem hasonlítgatják magukat másokhoz

... mert tudják, hogy semmi értelme nincs. Minden ember más élethelyzetből és más körülményekből érkezik, ezért feleslegesnek tartják, hogy az életútjukat másokéhoz hasonlítsák. 

10. Van hosszú távú tervük

A sikeres nők tudnak spontánok lenni, de fejben már van egy 5 és 10 éves tervük, amikhez többé-kevésbé szeretnének ragaszkodni. Ezek fejében hoznak döntéseket és igazítják a döntéseket, hiszen tudják: az álmok nem két perc alatt válnak valóra, keményen meg kell dolgozni értük! 

Via