Sok ember került már kapcsolatba nárcisztikussal, és a legtöbbeknek sok időbe telik, mire feltűnnek a jelek. Legyen az bármiféle kapcsolat, időbe telik, amíg az ember túllendül ezen a szakaszon, és ilyenkor sokakban ott motoszkál a kérdés, mi történik, ha ismét egy nárcisztikus érkezik az életükbe. A szakértők szerint erre fel lehet készülni, ebben tudnak segíteni az alábbi tippek. 

Élvezd az egyedüllétet

A nárcisztikus emberek hatalmának oka gyakran az, hogy sokan félnek az egyedülléttől. De az egyedüllét a gyógyulás fontos fázisa. Ilyenkor csak saját magadra és az igényeidre kell koncentrálnod. 

Ne próbálj tökéletes lenni 

A cél az, hogy megelégedj saját magad jelenlegi verziójával. Nem kell minden áron tökéletesnek lenned, ismerd el mindazt, amit eddig elértél. Ha felhagysz azzal, hogy mindent másért tegyél, sokkal elégedetteb és boldogabb leszel. 

Engedd be az örömöt 

A nárcisztikus kapcsolatok gyakran megfosztják az embereket az örömtől. Ezért fontos, hogy újra megengedd magadnak a szórakozást és a nevetést. Még az apró pillanatok is több szépséget és reményt hoznak az életedbe. Élvezd!


Via