A légiutas-kísérők rengeteget utaznak, gyakorlatilag a fél életüket szállodákban töltik. Éppen ezért nagyon jól tudják, melyek azok a dolgok, amelyekre oda kell figyeniük egy layover során.

Erre figyelj!

Mostanában egyre több az ágyi poloska, ezekkel a rendkívül zavaró állatokkal sok helyen találkozhatsz. Ezért is nagyon fontos, hogy betarts pár alapszabályt.

A csomagok helye

Ne tedd a csomagjaidat a padlóra és az ágyba! Tartsd távol a bőröndöket, táskákat a szállodai szoba szőnyegétől, valamint az ágytól. Az ágyi poloskák a szőnyegen is élhetnek.

Ellenőrzés

Kapcsold le a villanyt, és vaksötétben vizsgáld meg, hogy vannak-e ágyi poloskák nálad. Használd a telefonod vakuját, hogy megnézd, van-e valami az ágyadban, az ágyi poloskák éjszaka legaktívabbak. A legjobb, ha a matrac huzatát, és magát a matracot is ellenőrzöd.

Gyűrődések

Ha szállodai szobában szövettel borított kanapé vagy szék van, akkor a legjobb, ha azoknak a hasadékaiban, mélyedéseiben, gyűrődésesben is megnézed, vannak-e ágyi poloskák. Ezt az anyagot kifejezetten szeretik az ágyi poloskák, úgyhogy a legjobb, ha tényleg nagyon alaposan megvizsgálod. 

via