Finom és egyszerű mód arra, hogy egy rakott ételben élvezd a palacsinta mennyei ízét, ami reggelire, ebédre, sőt vacsorára is nagyon népszerű fogás. A rakott palacsinta 15 perc alatt a tányérodra kerül, és csupán néhány hozzávaló kell hozzá.
A rakott palacsinta az új sztár
Ha meghalljuk azt a szót, hogy palacsinta, mindenkinek összefut a nyál a szájában, és általában sokan az édes verzióra gondolnak. Azonban a Cosmo új rakott palacsinta recepje mindent visz. A Cheddar sajt, a juharszirup és a szalonna együttese igazi ízorgiákkal bombázzák az ízlelőbimbóinkat, aminek nem fogsz tudni ellenállni.
Hozzávalók
- 2 pohár liszt
- 2 pohár reszelt Cheddar sajt
- 1 pohár tej
- 5 evőkanál juharszirup
- 2 db tojás
- 1,5 evőkanál cukor
- 12 szelet sült szalonna, morzsolva
Elkészítés
- Melegítsd elő a sütőt 175 °C-ra, majd vajazz ki egy közepes méretű tepsit.
- Keverd össze a lisztet, a sajtot, a tejet, a juharszirupot, a tojást és cukrot egy tálban.
- Előmelegített sütőben addig sütjük, míg megbarnul. A tetejét szórjuk meg szalonnával, vagy ízlés szerint még egy kis sajttal.