Másfél hete jelent meg a Stranger Things negyedik évada, és a sorozat természetesen hatalmas siker – de nem csak a Netflixnél, hanem a slágerlistákon is. Az első részben szerepel ugyanis a Running Up That Hill című dal Kate Bushtól, és a sorozat révén az a régi sláger most még nagyobb népszerűségre tett szert.

Ez a különleges szám 1985-ben jelent meg először, és egész szép sikert ért el akkoriban. Kate Bush rengeteg új rajongót szerzett vele az USA-ban is, ahol a brit énekesnő kevésbé volt ismert.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Bush (@katebushmusic)

Azóta eltelt csaknem 37 év, és rajongók egy egészen új generációja fedezte fel ezt az érzelmes-drámai dalt a Stranger Things új évada kapcsán. Mind az Egyesült Királyságban, mind az USA-ban az elmúlt héten a slágerlisták élmezőnyébe került a Running Up That Hill, szóval ha még nem ismered, érdemes most rögtön a play gombra kattintanod.

Kate Bush köszönetet is mondott a honlapján a Stranger Things rajongóinak a váratlanul jött sikerért:

Talán hallottad, hogy a fantasztikus és lenyűgöző Stranger Things sorozat új évadának első része nemrég jelent meg a Netflixen. Benne van a Running Up That Hill című dal, ami most a sorozatot kedvelő fiatal rajongóknak hála újra életre kelt – én is imádom! Emiatt a Running Up That Hill a világ körül mindenhol újra felkerült a slágerlistákra, a brit listán a 8. helyen kezdett. Nagy izgalmas! Köszönöm mindenkinek, aki támogatja ezt a dalt, visszafojtott lélegzettel várom a sorozat többi, júliusban megjelenő részét.

Via