A féltékenység érzése szinte minden embernél felbukkan időnként. Vannak, akik a pasijuk exére féltékenyek, míg mások az egyik munkatársukra, amiért őt hamarabb léptették elő. Gyakori érzelem, de nem mindegy, hogyan kezeled. Most kiderül! 

Így kezeled a féltékenységet 

Ebből a személyiségtesztből most fény derülhet a titokra, nincs más dolgod, mint ránézni a képre, és megjegyezni azt az állatot, amelyiket először megláttad. Ha megvan, akkor máris mutatjuk a jellemzést.

feltekenyseg-2023
Brigitte

Malac

Ha a malacot láttad meg elsőként, akkor meglehetősen érzékeny vagy, ugyanakkor nagyon megbízható. Hajlamos vagy a féltékenységre, főként, ha párkapcsolatról van szó. Sokszor bizonytalannak érzed magad, és alacsony lehet az önbizalmad, ami gyanakvóvá tehet. Ilyen esetekben egyre erősebbé válik az irigység érzése, ami haraghoz, megbántottsághoz vezethet. Fontos, hogy fejezd ki az érzéseidet, áruld el, ha bánt valami, csak így tudsz ezen túllendülni. 

Tehén 

Ha a tehén volt az első, amit megláttál, akkor kreatív vagy, ennek köszönhetően jobban ki tudod fejezni az érezelemeid. Kifejezetten jól kezeled a féltékenységet, még azelőtt szembesíted a másik felet a gyanakvásoddal, hogy elhatalmasodna az érzés. Mindig képes vagy kordában tartani az érzéseidet és nyitott vagy a beszélgetésekre. 

Kacsa

Ha a kacsát láttad meg először, akkor nagyon nyitott személyiség vagy, aki nagyra értékeli a szabadságot. Megpróbálod figyelmen kívül hagyni a negatív érzelmeket, bármiről is legyen szó. A féltékenység nálad nagyon ritkán jelentkezik, ha mégis, akkor kommunikációval meg is szűnik. 


Via