A brit Rhys Williams mindössze 9 éves volt, amikor édesanyja hirtelen elhunyt. A férfi később megtudta, hogy nem a saját családja neveli, ezért DNS-tesztet végzett.

A DNS-teszt segítségével rátalált a családjára

Rhys többet szeretett volna megtudni az igazi családjáról, hiszen kiskorába örökbefogadták. Az interneten látta, hogy a MyHeritage segítségével gyorsan, otthonról is elvégezheti a DNS-tesztet, így belevágott. Az eredményt pár napon belül megtudta, és nem hitt a szemének. Kiderült, hogy édesapja hat évvel ezelőtt hunyt el, valamint van egy testvére is, Jones.

A férfi szerette volna jobban megismerni bátyját, így nagynénjén keresztül kapcsolatba lépett vele, majd az internetnek köszönhetően többször is beszéltek.

Nagyon jó volt látni a testvéremet. Úgy tűnik, mintha egy kirakós újabb darabja került volna a helyére. Hatalmas kérdőjelek és űr volt bennem a családomat illetően, ami mostanra kezd eltűnni.

Megható személyes találkozás

Jones azonban többre vágyott. Több mint két órát autózott Oxfordshire-ből, hogy meglátogassa a sosem látott öccsét. 

Futárnak adtam ki magam. Küldtem neki egy SMS-t, hogy csomagot hoztam, és a bejárat előtt várom. Örökké emlékezetes pillanat marad számomra, mikor megláttuk egymást. 

Jones egyke gyermek volt a családban, azonban tudta, hogy örökbe fogadták. Szerencsére jó neveltetést kapott, azonban örült volna, ha hamarabb találkozik a testvérével. 

Csodálatos, hogy most ez megtörtént. Sosem volt öcsém. Ez egy olyan élmény, amit mindig is át akartam élni.

A testvérek nemcsak belsőleg, de külsőre is hasonlóak, ráadásul az érdeklődési körük is azonos.

Mindkettőnknek ugyanaz a szín a kedvence. Mindketten szeretjük a macskákat. Ezek olyan dolgok, amiket észre sem veszel, de ugyanaz a genetikánk, ami mindent megmagyaráz. 

via