A TikTokon bukkant fel Dexter és a gazdája profilja, a netezők pedig valósággal megőrülnek a óriásmacskáért. A cica nagyon aranyos, így nem csoda, hogy ilyen sokan rajonganak érte.

Imádják az emberek Dexter videót

Laura Kay, Dexter gazdája Kanadában él, és onnan tölti fel a macskáról szóló videókat. Dexter nem egy hétköznapi állat, mivel egy F6 Savannah macska, és egy Afrikában őshonos fajtából származik eredetileg, ami az idők során házi fajtává szelídült. A méretei egyébként megegyeznek egy hiúzéval. 

Dexter 11 kiló és 89 centiméter hosszú. Mivel jóval nagyobb mint, az átlagos cicák, ezért nem tudja ugyanazokat a fekhelyeket, mászófákat használni, neki speciális kiegészítőkre van szüksége. Hagyományos macskaágy helyett egy 110 literes dobozban alszik, ebben kényelmesen elfér. 

@dexterboycat He wanted me to take him outside but then he wasn’t so sure 🤔 #cat #cattok #catsoftiktok #VikingRise #stayathomecat ♬ Coffee

A cica egyébként szinte csak kutyajátékokkal játszik, és kutyacsemegét eszik, a macskáknak készült dolgok őt annyira nem izgatják. 

Volt, aki félt tőle

Mivel Dexter nem egy hagyományos macska, így volt, aki először megijedt tőle. Legutóbb az állatorvosnál történt ilyen. Az emberek hirtelen nem is akarják elhinni, hogy Dexter egy átlagos kandúr, emiatt az első találkozás sokszor stresszes. 

Kicsit aggódtak, hogy hogyan fog reagálni. Egy ekkora macska sok kárt okozhat. Megvan az ereje. De soha nem tenne ilyet. 

Laura elárulta, hogy Dexter nagyon jól nevelt cica, aki sosem bántana senkit. 


Via