Ugye te is imádtad a Disney-meséket, amikor kicsi voltál? Igen, gondoltuk, mert mi is! Sőt, a mai napig bármikor szívesen nézzük meg őket, hiszen még mindig nagyon szórakoztatók tudnak lenni. Arról pedig már nem is beszélve, hogy ihlet forrásnak sem utolsók, hiszen akár segíthetnek megtalálni az új kis házikedvenc nevét is. Íme a legjob Disney ihlette kisállat nevek, van miből válogatni. 

Mickey 

Ha fiú kiskutya érkezik hozzátok, akkor az egyik klasszik név nyilvánvalóan Mickey, Mickey egér után. Mickey a Disney kvázi kabalájaként is ismert, szóval, ha mondjuk fekete-fehér kutyid lesz, akkor neki szuper lehet ez a névválasztás. 

Simba

Bár Simba technikailag macska, ez a név is csodálatos lehet egy okos, kedves kiskutyának. Persze akár a cicódnak is adhatod ez a nevet, semmi akadálya. 

Woody 

A Toy Story máig sokak kedvence, szóval, ha te is szeretnél kedvenc mesehősöd előtt tisztelegni, akkor újdonsült kiskutyád kaphatja akár a Woody nevet is. Ez a név tökéletesen passzol egy okos és határozott, de vadul hűséges kisállathoz. 

Nala 

Ha kislány kutyussal bővül a család, akkor az Oroszlánkirályból választhatod neki a Nala nevet. Nyilván, mint Simba esetében kiscicának is remek választás lehet. Nala igazán bátor karakter volt, szóval ennek a névnek hála biztosan te is csupa jó tulajondsággal vértezed fel kiskedvenced.

Lilo 

Lilo talán az egyik legszokatlanabb Disney-hősnő, mi pedig éppen ezért imádjuk. Nagyon lelkiismeretes, de közben enyhén lázadó. Ez a név nagyszerű választás kisebb, mindig szórakotató kutyusok számára. 

Belle 

Belle egy klasszikus Disney-hercegnő, akinek a neve épp ugyanolyan elbűvölő, mint a személyisége. Intelligens, erős, mindig elkötelezett amellett, hogy helyesen cselekdjen. Úgy hisszük ez a név bármely kutyus számára csodálatos választás lehet. 

 (via)