Ismét egy képes személyiségteszten pörög az internet, mivel azt ígéri, hogy pár perc alatt segít felfedni az eltitkolt tulajdonságaid. Persze a gyors tesztek nem világítanak rá mindenre, de pár tulajdonságodat sokkal jobban megismerheted a segítségükkel! 

Íme a személyiségteszt 

Többféle személyiségteszt létezik, ebben az esetben nincs más dolgod, mint megnézni az alábbi képet, és kiválasztani a drágakövek közül azt, amelyik a leginkább szimpatikus a számodra. Ha ezzel elkészültél, és megjegyezted, olvass tovább, mert mutatjuk a jellemzést

Lila 

Azok, akik a lila követ választották, titokzatos, kifinomult személyiséggel rendelkeznek. Gyakran jól tájékozottak, és figyelnek a részletekre. Ezenkívül nagyon intuitívak, és remekül olvasnak a sorok között, hogy kitalálják, mit gondolnak és éreznek mások. Nagyon kreatívak, sok ötlettel állnak elő, gyakran olyan dolgokkal, melyekre korábban senki sem gondolt. Nem félnek kockáztatni, de tudják, hogyan maradjanak a talajon. 

Zöld 

Ha a zöld kő tetszett meg, kiegyensúlyozott, gyógyító személyiséggel rendelkezel. Nagyon megnyugtató az energiád és a jelenléted. Megérted, hogy fontos gondoskodnod a saját lelki és érzelmi jólétedről. Emellett imádsz másokról gondoskodni, segíteni, és valósággal feltölt, ha valaki jobban érzi magát. Nagy az igazságérzeted, és kifejezetten lojális vagy a hozzád közel álló személyekhez. 

Rózsaszín

Ha a rózsaszín követ választottad, édes, együttérző személyiséggel rendelkezel. Jószívű vagy, és mindig keresed a módját annak, hogy mások jobban érezzék magukat és megkönnyítsd az életüket. Előfordulhat, hogy másokat helyezel előtérbe, emiatt elhanyagolhatod a saját szükségleteidet. Nagyon érzékeny vagy, ezért könnyen megsérthet a kritika vagy az elutasítás. 

Piros 

Azok az emberek, akik a vörös követ választották, szenvedélyes, bátor személyiséggel rendelkeznek. Szeretik az életet, és teljes mértékben élik. Sosem riadnak vissza attól, hogy kockáztassanak, vagy a saját elhatározásaikat véghez vigyék. Megállíthatatlanul törekszenek a sikerre, és keményen fognak dolgozni, amíg el nem érik, amit elhatároztak. Nagyon tüzesek, önfejűek, szenvedélyesek tudnak lenni.  

Sárga 

Azok, akik a sárga követ találják szimpatikusnak, kreatív, védelmező személyiséggel rendelkeznek. Mindig új ötletekkel állnak elő, és nem félnek valami mást kipróbálni, vagy kockázatot vállalni, ha munkájukról vagy kapcsolatukról van szó. Nagyon hűségesek, és mindent megtesznek, hogy megvédjék azokat, akikről gondoskodnak. Lehet, hogy elsőre megfélemlítőnek tűnnek, de ha megismered őket, megmutatják, milyen gondoskodóak valójában.


Via