Kutyatáp körkép: itt bizony valami bűzlik

Az elmúlt évtizedekben csak úgy dübörög a kutyatáp-biznisz. Azt viszont lehet, hogy már csak kevesen tudják, hogy mit is adnak valójában kedvenceiknek. Lássuk, mi minden található a tápokban!

  • A táp alapja gyakran rizsliszt vagy kukoricaliszt. 
  • Színhús nem sok, állati melléktermékből annál több kerül a termékekbe, ami a jelenlegi szabályozások szerint akármi is lehet. Bőr, csőr, csont, porc, inak, vagy a “bizalomgerjesztő” elnevezésű mechanikusan lefejtett húspép.
  • Mesterséges adalékanyagok és ízfokozók használata nélkül a kutyák érzékeny orrukkal egyből kiszagolnák: itt márpedig valami bűzlik! 
Forrás: freepik.com

Sajnos a helytelen etetés hatása már jól látszik az elmúlt évek adatain is: egyre több az elhízott vagy allergiás kutya. Vezető halálokként pedig a daganatos betegségek szerepelnek, de nem maradnak le sokkal a máj-, vese- és szívproblémák sem. 

Egészséges eledelt az elfoglalt gazdik kutyusainak is

Szerencsére ma már van más lehetőség is, mint a bolti táp vagy az otthoni pepecselés. Ez a PetChef, amely csúcsminőségű, frissen főzött eledeleivel új kategóriát teremt a kutyaeledelek piacán. 

Forrás:PetChef

Mitől más a PetChef?

  • Az eledelek kizárólag emberi fogyasztásra alkalmas, minőségi összetevőkből készülnek
  • Színhús, többféle zöldség és gyümölcs kerül az ételekbe
  • A menük nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, glutént, színezéket, tartósítószert, ízfokozókat, adalékanyagokat és tejterméket sem
  • Mindez országosan, a választott szállítási napon, kiporciózva érkezik házhoz

Az eledelek pedig nemcsak ínycsiklandóak, de valóban jótékony hatásúak is. Erről árulkodik a rengeteg  sikertörténet  is, ami a gazdiktól érkezik. 

Az első vásárlásodnál* használd a PC-COSMO55  kuponkódot így -55% kedvezménnyel tesztelhetitek a Kóstoló csomagot, amibe mind a hét ízből kerül egy 160 grammos csomag!

*Új vásárlók számára, az első Kóstoló csomagra érvényes.

Forrás:PetChef