Minden évszaknak megvannak a maga előnyei, mégis, valószínűleg mindenkinek vannak kedvenc időszakai, amikor egyszerűen jobban érzi magát, jobban feltölti, vagy nagyobb erőt ad neki. Az, hogy melyik évszakot kedveled a legjobban, sokat elárulhat a személyiségedről is. 

Egy rövid teszt segítségével most kiderülhet, hogy mit mutatnak számodra az évszakok. tavasz

Ha ezt az évszakot szereted, az azt mutatja rólad, hogy erős és vonzó személyiség vagy. Ez persze nem biztos, hogy előny, hiszen éppen ezért, például egy buliban, soha nem szólítanak meg. Ugyan nagyon vonzó vagy, de ez a vonzerő sokakat megfélemlít. Ezért nem mernek közeledni hozzád, ami miatt gyakran érezheted magad magányosnak.


nyár

Magabiztosnak tűnsz, és határozottnak, olyan embernek, aki tisztában van önmagával. Emiatt ritkán kapsz bókokat, ami zavar téged, és el is bizonytalanít. Pedig ez csupán azért van, mert az emberek feltételezik, hogy tisztában vagy magaddal, azt is tudod, hogy mennyire vonzó vagy, és úgy gondolják, nincs szükséged a bókjaikra, vagy az elismerésükre.

Ősz

Ha az ősz a kedvenced, az azt mutatja, hogy kicsit zárkózottabb vagy, több időre van szükséged, amíg közel engedsz magadhoz valakit. Ezt mások is látják, de épp ezért, kevesen mernek nyitni feléd. Adj több pozitív visszajelzést az embereknek és ők is bátrabban kezdeményeznek majd. 

tél

A tél karakteres évszak, csakúgy, mint azok az emberek, akiknek ez a kedvenc időszakuk az évben. Megjelenéseddel, viselkedéseddel minden figyelmet magadra vonzol. Bárhová is mész, azonnal a figyelem középpontjába kerülsz, vonzod a tekinteteket. Az emberek egyszerűen nem tudják levenni rólad a szemüket. 


Via