Sok apróságod megtudhatsz magadról a különféle személyiségtesztekkel. Tény, hogy a pár másodperc alatt végrehajtható tesztek nem adnak teljesen átfogó képet rólad, de fontos tulajdonságaidat ismerheted meg jobban. Ezzel most azt tudhatod meg, miért kedvelnek leginkább az emberek! 

Ezért kedvelnek az emberek leginkább 

A személyiségteszt igazán egyszerű, nem kell mást tenned, mint megnézni a képet, és kiválasztani a három folyó közül azt, melyik a leginkább szimpatikus neked. Ha sikerült, már mutatjuk a jellemzést. 

Brigitte.de

A folyó

Olyannak látod a világot, amilyen valójában. Pragmatikus vagy, és kiegyensúlyozottan látod az embereket. Bízol másokban, és nem engeded el könnyen a kapcsolataidat. Ragaszkodsz a hozzájuk, ennek ellenére nyitott vagy, amit imádnak mások. 

B folyó

Megkérdőjelezel mindent. A szkepticizmusod megóv attól, hogy kihasználjanak. De ne zárd be teljesen a szíved. Egy kis bizalommal időnként érdemes kockáztatni. Sokszor zárkózottnak tűnsz, ezért érdemes kicsit nyitnod. 

C folyó

Megbízható ember vagy, és hiszel az emberek jóságában. Nagyon erősen tudsz kötődni másokhoz, és hamar kiépül nálad a bizalom. Ezt mások is látják, ezért nagyon könnyen megtéveszthetnek. Fontos azonban, hogy odafigyelj a szívedre, és ne engedd, hogy átverjenek.


Via