Mindenki rohan, és a főzés soha nem szorult még annyira háttérbe, mint mostanában. Ettől függetlenül, mindenki friss és jó minőségű ételt szeretne enni, de rendelésre senki nem költ szívesen vagyonokat. Akkor mi a megoldás? Ha elrugaszkodnál a mirelit dolgoktól, tuti, hogy ezer tányér és lábas, vagy serpenyő borítaná be a pultot. A konyha, mint ahol robbantottak, te meg csak azt veszed észre, hogy egyébként a fél napod elment három szelet rántott csirkemellért. De ugye a mirelit nem olyan, az szárad a sütőben, és amúgy is egy élet, mire az felmelegszik, és végre tálalhatsz. Nos, ezek a problémák teljesen megszűnnek a Gorenje AirFryer termékkel, ezt teszteltük most.

Türelmetlenekkel kompatibilis

Nincs várakozási idő, nem kell előre felmelegítened a gépet, hogy majd egyszer használhasd. Bekapcsolod, és máris készen áll a közös kalandra, abban a pillanatban munkához lát. Még az emberek közül is kevesen vannak azok, akik nem rabolják feleslegesen az idődet, hogy ezt egy konyhai gép megteszi, az már mesébe illő! Ennél a szempontnál nem maradhat említés nélkül az sem, hogy mennyire pénztárcabarát. Hiszen nem adódik hozzá a számládhoz az a sokszor 20 perc, amíg üresen csak melegedik a sütő. A Gorenje AirFryer gazdaságos, és csak akkor fogyaszt áramot, amikor meg is dolgozik érte. De mennyire jól jön ez tulajdonsága akkor is, ha csak 20 perced van arra, hogy valami frisset bekapj, de unod már a vajas kenyeret! Bármennyi időd is van, soha nem kell megalkudnod, ami a minőséget illeti. 

Bármiből frisset csinál

Az AirFryer-ekről él egy olyan téves képzet, hogy csak mirelit dolgokat lehet benne sütni, pedig a Gorenje terméke ennél sokkal, de sokkal sokszínűbb: mehet bele a halacska, süthetsz benne muffint, lehet ez az új melegszendvics sütőd, és az olajmentes rántott húsod záloga is. A legjobb, hogy egyáltalán nem kell értened hozzá, hogy hogyan kell megsütni ezeket az ételeket, hiszen a legtöbbhöz dedikált program van rajta, ami elvégzi helyetted a melót. 

De a régi, alapvetően nem szívesen fogyasztandó ételekbe is új életet lehel. Mindenki jobban szereti a belül puha, kívül roppanós forró zsemlét. Ám amikor 2 napja áll egy zacskóban otthon, kicsit talán máshogyan jellemeznénk a reggelinket. A Gorenje AirFryer viszont varázsol ezekkel a fogásokkal is: a nem friss kiflik, zsemlék és kenyerek olyanok lesznek, mint amiket most vettek ki a sütőből, a tegnapi roston csirkéről pedig azt hiszed majd, most szedték le a grillről. Ezt sem a sütő, sem a mikró nem tudja produkálni, csak az AirFryer támasztja fel a kedvenceidet.

Gorenje AirFryer: 35.990 Ft

Az ünnepi menüt is lefőzi helyetted

Ha nem egyedül élsz, akkor is remek választás lehet az AirFryer, hiszen két ember adagja is nagyon kényelmesen elfér benne. Hozzátenném, akkor sem kell lemondanod róla, ha vendégeket vársz. Ugyanis hiába, hogy két adaghoz ideális a mérete, mivel villámgyorsan dolgozik, így szempillantás alatt teheted bele az újabb és újabb köröket. Sőt, a neten egyre több oldal foglalkozik AirFryer receptekkel, így sokan akár a lasagne-t is ebben készítik el, vagy a mac’n’cheese-t dobják benne össze. Kísérletezz bátran, mert az biztos, hogy a Gorenje AirFryer-rel nehéz lenne bármit is elrontani. A száraz, rágós kaják már a múlté! És egy titkos tipp a végére: nyugodtan zsebeld be érte a dicséreteket, mert soha senki nem jön rá, hogy az új konyhai kisbarátod készítette el a menüt helyetted! Ha kedvet kaptál, irány a Gorenje oldala, ahol még több titkot megtudhatsz az új legjobb barátodról!