Elképesztő, de 26 éves ikrek, Dolly és Daisy Simpson azt mondják, mindig is úgy szerettek volna kinézni, mint Barbie, ennek érdekében pedig mindent el is követtek. Mostanra már több mint 71 millió forintot költöttek arra, hogy úgy nézzenek ki, mint a kedvencük. 

Pont mint egy Barbie

Az ikerpár az elmúlt években számok kozmetikai és plasztikiai beavatkozáson esett át, elmondásuk szerint pedig imádják a drámai átalakulásokat. Műtéteik között szerepel orr és mellplasztika, de megoperálták az állkapcsukat, valamint feltöltötték az ajkaikat, továbbá botox kezelést is rendszeresen igénybe vesznek. 

Mielőtt elkezdtük a beavatkozásokat meglehetősen bizonytalanok voltunk a külsőnket illetően. Mindig is szerettük a ragyogó, szőke lányokat, akiknek csodálatos barna volt a bőrük és nagy a mellük. Olyanok voltak mint a Barbie-babák és azóta mi is arra törekszünk, hogy úgy nézzünk ki 

– árulták el. 

Gyerekkorunkban imádtunk Barbie és Bratz babákkal játszani, amikor pedig idősebbek lettünk elkezdtünk felnézni a Playboy nyuszikra. 2020-ban volt az első plasztikai műtétem, a szeméremajkam operálták meg. Azóta Daisy is ezt akarta 

– magyarázta Dolly. 

Brazil fenékemelés

Dolly egyébként brazil fenékemelésen is átesett Törökországban, most pedig a testvére is hasonlót tervez, de az Egyesült Királyságban szeretne kés alá feküdni. A brazil fenékemelés kapcsán egyébként óva intenek a szakemberek, ugyanis az eljárás után többen is meghaltak. Az ilyen típusú műtéteknél ugyanis a kockázat 10-szer nagyobb, mint egyéb más, plasztikai beavatkozásoknál. 

(via)