Hihetetlen, de az, hogy melyik a kedvenc kávéd, döbbenetes titkokat árulhat el rólad. Hogy hogyan iszod a kedvenc italod, 

Espresszó

Te aztán tudod, hogy mit akarsz, és nem félsz ennek hangot adni. Az egyenes beszéd híve vagy, sosem kerülgeted a kását, és a small talk sem a te tereped. Tudod, hogy néha bántó a véleményed, de ezt nem érzed elég indoknak, hogy magadban tartsd. Neked csak az a fontos, hogy elérd a célt, amit kitűztél magad elé, mások pedig döntsék el, így melletted maradnak-e, neked nagyjából mindegy. 

Latte

Nem szeretsz kockázatot vállalni, és ez a kávéválasztásodban is megmutatkozik: valami egyszerűt kérsz, amiben nem dominál semmi sem annyira erősen, hogy az rossz irányba vihesse el az élményt. Az életedet is így éled, általában a komfortzónádon belül, a tutira játszol. Egyszerű neked csalódást okozni, általában azt tartod a legfontosabbnak, hogy mindenki jól érezze magát. Szerinted ha jókedv van, akkor minden van. 

Jegeskávé

Hihetetlenül jók a megérzéseid, a spiritualitás sem áll távol tőled. Általában bejön minden, amit elképzelsz, és amire számítasz. Szeretsz a saját szabályaid szerint élni, a kötöttségeknek nem vagy a híve. Néha talán könyörtelennek tűnhetsz, pedig csak végtelenül motivált és elszánt vagy. Figyelj oda, hogy mások ne érezzék rosszindulatnak a céltudatosságod. 

Cappuccino

Azok, akik cappucino-t rendelnek, eggyel kalandvágyóbbak, mint a latte-s csapat. Velük igazi szórakozás minden nap, keresik az új kalandokat, és nehéz őket elbizonytalanítani, hogy belevágjanak. Imádnak ismeretlen, új helyzetekbe kerülni, és megoldani a váratlan kihívásokat, problémákat. Mindenkihez nyitottan állnak, és mindig kaphatóak egy kis szórakozásra. 

via