Az állatvédő aktivista videója pillanatok alatt terjedt el a TikTok-on, miután megmutatta nem mindennapi tetoválását, ami megegyezik azzal, ami a kutyája fülében van.

A kutyája sorszámát tetováltatta magára a nő

Sam McGrawnak egy mentett kutyusa van, Ted a fülében egy sorszámmal érkezett hozzá. Ez a szám azonban a sötét időket juttatja a gazdi eszébe: korábban a kutyus állatkísérletek alanya volt, és ez a számsor alapján azonosították. 

A nő most úgy döntött, hogy szeretné új szintre emelni a kapcsolatukat, ezért hihetetlen dolgot tett: magára tetováltatta a kutya fülében található számot. 

A napom 99 százalékát az állatkísérletek elleni küzdelemmel töltöm. Nagyon fontos számomra, hogy ez rám kerüljön. 

Sokan félreértették az esetet

Sok TikTok-felhasználó viszont úgy gondolta, hogy anélkül ír kommentet, hogy meghallgatná, pontosan mi is a történet. Ők azt gondolták, hogy a nő maga döntött úgy, hogy a számsort mindkettőjük bőrére vigyék fel, és többen állatkínzónak titulálták. 

Pedig ez hatalmas tévedés, a nő éppen hogy megmentette a kutyát, és együttérzését fejezte ki. Videójában is elmondta, hogy ezzel a tetkóval szeretné kimutatni a tiszteletét a szenvedő állatok előtt, és hisz benne, hogy még sikerül jó irányba megváltoztatni a világot. 

McGraw azt is elmondta, hogy a tetoválótinta, amit választott, vegán és nem állatokon tesztelt.

via