Egy 27 éves kaliforniai nő, közel 60 kg-ot adott le. Elmondása szerint nincsen túl nagy titka, csak a lusta lány ebéden múlik a siker.

A lusta lány ebéd a diéták sztárja

Valósággal felrobbantotta az internetet annak a 27 éves nőnek a posztja, aki azt állítja, hogy csupán a lusta lány ebédtől fogyott le. Közel félmillió követőt szerzett az elmúlt években, akik közül többen is alátámasztják, hogy nekik is sikerült a fogyás ezzel a fogással.

Felicia rendszeresen megosztja az életmódtanácsait, és edzéstippeket is ad a követőinek, de semmi nem übereli azt a posztját, amikor a lusta lány ebédről mesélt.

Így készül a lusta lány ebéd

Ez az ebéd egyébként nem csupán azért szuper, mert segít a fogyásban, de azért is, mert extra gyorsan elkészül. Sőt, nincs sok dologra szükségünk hozzá, csak csirkére, zsírszegény túróra, és reszelt cheddar sajtra.

Általában csirkecsíkokat tesz a sütőbe, tehát nem olajban süti ki a csirkét, hanem a forró levegő segítségével. Közben egy tálban összekeveri a túrót a sajttal. Amikor a csirke megsült, kiveszi és összekeveri a túrós sajtos keverékkel, de ha neked úgy szimpatikusabb, előtte a csirkéket kis darabokra is vághatod.

Ennyi, összesen 10 percet vesz igénybe az elkészítése, és abszolút nem vagyok utána éhes.

via