Az orosz Caviar nevű cég évek óta foglalkozik csúcstelefonok átalakításával. Rendszerint a legújabb modellek kapnak új vázat, drágaköveket. Most a Barbie miatt alkottak pár drágakövekkel kirakott iPhone-t. 

Ilyen egy igazi luxus iPhone 

A Caviar az iPhone 15 Prót, Pro Maxot, az Apple Watch Series 9-et és a Samsung Galaxy Z Flip5-öt alakította át. Már megszokott, hogy a telefonok ilyenkor arany keretet és drágaköveket kapnak, ez most sem maradt el, ahogyan a rózsaszín sem hiányozhat

A telefonok új vázat vagyis arany hátlapot kaptak, a Galaxy esetében Barbie gravírozással és rubinokkal díszítették, összesen 49 darabbal. Azért, hogy még csajosabb legyen, egy rózsaszín bojttal is feldobták.

Az iPhonok hátlapját Swarovski kristályokkal keretezték, a gravírozás helyett itt rózsaszín aligátorbőrt használtak. A telefonokból csak korlátozott mennyiséget gyárt le a Caviar, összesen 99 darab készül.

A Galaxy Z Flip ára 3 millió forintba kerül, míg az iPhone 15 Pro ára 2,8 millió forintnál kezdődik. A kollekció legdrágább darabja az iPhone 15 Pro Max 3,5 millió forintba kerül. A telefonok az Apple 2023-as bejelentése után lesznek elérhetőek, miután a cég elkezdi árusítani a legújabb készülékeket


Via