Ez a vizuális személyiségteszt rávilágít az igazságra, ennek köszönhetően jobban megismerheted magadat.

Times Of India

Egyes madár (zöld - barna)

Ha az első madarat választottad, az azt jelenti, hogy te mindig a pillanatban élsz. Minden tapasztalatból levonod a következtetéseket, majd elengeded a negatív élményeket. Nem elmélkedsz a múlton, nem aggódsz a jövő miatt. Megéled a pillanatot, mert nem tudod, hogy mit hoz a holnap, és te az utolsó pillanatig szeretned kiélvezni az életedet.

Második madár (piros)

Nagyon empatikus és megbízható személyiség vagy. Az emberek megbíznak benned, mert jó hallgatóság vagy, és tudják, hogy megőrzöd a titkaikat. Intelligensnek és érzelmesnek neveznek a hátad mögött, mindenki úgy látja, kiegyensúlyozott az életed. Kerülöd a bonyodalmakat, mindig mérlegeled az előnyöket és a hátrányokat.

Harmadik madár (fekete-fehér)

Ha harmadik madarat választottad, akkor az érzelmi életed nagyon intenzív, és állandóan változik. Vannak olyan pillanataid, amikor bármilyen kihívással megküzdesz, máskor viszont hihetetlenül üresnek érzed magadat. Nem ritka, hogy meglep, mennyire mélyre tudsz kerülni egy egy csalódás után.

Negyedik madár (zöld)

Ha a negyedik madarat választottad, az azt jelenti, hogy hatalmas változáson mész keresztül jelenleg, most rengeteg az energiád, és tele vagy izgalommal, mert úgy érzed, hogy bármire képes vagy. Most kellene az üzleti terveiden gondolkodni, és a jövődet tervezni, mert ha újra egy negatív szériában találod magadat, onnan már nehezen jössz vissza.

Ötödik madár (sárga)

Ha az ötödik madarat választottad, akkor magad sem mered bevallani, mennyire függsz jelenleg a családodtól. Szerencsés vagy, mert rengeteg jó ember vesz körül, akik mindig ott vannak melletted és támogatnak. Bíztatnak arra, hogy önmagad legjobb verziója légy, és soha ne add fel.

via