Gondoltad volna, hogy a Mekis rendelésed nagyban meghatároz? Lássuk, mit jelent, amit általában a gyorsétteremben falatozol.

Big Mac

Azok, akik ezt a Mekis klasszikust, a Big Mac-et választják, kifejezetten hűségesek, tisztelik a hagyományokat. Meg sem nézik a menüt, mindig tudják, hogy mit szeretnének rendelni, ez pedig az életükben is így van. Általában nem foglalkoznak a lehetőségekkel, inkább a megszokott utakat preferálják.

Hamburger

Akik a hamburgert választják, azok inkább a tömeggel szeretnének menni. Nem tulajdonítanak túl nagy jelentőséget a véleményüknek, és nem is szívesen mondjak el azt. Konfliktuskerülők, számukra a béke mindennél többet jelent.

Nuggets

Imádod az életedet, állandóan pozitív vagy. Ott vagy mások mellett, mindenkit támogatsz, de imádod, amikor ismét gyerekként viselkedhetsz. Te vagy a party közepe, imádnak az emberek, de te is imádod, amikor minden rólad szól.

Filet-O-Fish

Te aztán megválogatod, hogy mit és kit engedsz be az életedbe. Próbálsz a jó megoldásra, az egészségre törekedni, de azért akkora áldozatot nem hoznál érte, hogy salátát rendelj. Ez pedig így van a mindennapjaiban is: mindig a legjobb megoldást keresed, de azért tudod, hogy hol a határ, és azt is, hogy magadnak te vagy az első.

Happy Meal

Általában mindennek a jó oldalát nézed, a legjobb forgatókönyvre koncentrálsz. Remek a humorérzéked, és elég spontán is vagy, mindig benne vagy a buliban. Éppen ezért imádnak a környezetedben élő emberek is, általában alig várják, hogy veled találkozhassanak.

via