Az utóbbi időszakban már sokféle körömtrendet bemutattunk, vannak kifejezetten extrémek, de akadnak csajosak, romantikusak is. Tényleg rengeteg trend van, így könnyeden megtalálhatod azt, amelyik hozzád a legjobban passzol. Ha viszont inkább egy vicces trendet próbálnál ki, akkor a McDonald’s körmöket neked találták ki!

Imádja az internete a McDonald’s körömtrendet 

Sok különleges fantázianévvel ellátott körömtrend létezik, ott van például a pink üvegmanikűr vagy éppen a szirén körömtrend. De a McDonald’s manikűrben semmi trükk nincs, mivel itt tényleg a gyorsétterem ihlette trendről van szó. 

mcdonalds-koromtrend-2024
Amazon

A McDonald’s összeállt az amerikai Nails.Inc márkával, és elkészítettek egy közös kollekciót. Nails.Inc x McDonald’s kapszulakollekció csupa csillogó, csajos darabból áll, melyek a gyorsétterem ikonikus színeiben pompáznak. És nem csupán a csomagolás utal a mekire, mivel a színeket, mintákat úgy válogatták össze, hogy mindenki azonnal rájöjjön. 

mcdonalds-koromtrend-2024
Amazon

A kollekcióban felragasztható körmöket, körömlakkokat, és színes körömmatricákat találsz. Utóbbiak a legviccesebbek, mivel akár viselheted a körmeiden a kedvenc hamburgered vagy esetleg fagyid. A teljes kollekció elérhető az Amazonon, így akár meg is rendelheted


Via