Kutya, macska, ló? A választásod a személyiségedről ad egy mélyebb elemzést. Válassz egyet, és nézd meg, mit jelent a döntésed.

Kutya

Ha a kutyát választottad, csendes és visszahúzódó vagy. Szereted megtartani magadnak az érzéseidet, nem szeretnél másokat a problémáiddal terhelni. Pedig az, hogy senkit nem érdekel, hogy mi van veled, csak a fejedben él. Pont az ellenkezője: kifejezetten kedvelik az emberek a társaságodat, barátságosnak, jófejnek tartanak. Éppen ezért semmi értelme annak, és egyáltalán nem indokolt, hogy ennyire visszahúzódó maradj!

Ha lovat választottad, akkor egyáltalán nem vagy átlagos. Szeretsz kitűnni a tömegből, kilógni a sorból. Téged aztán egyáltalán nem hat meg, ha valaki kritizál, vagy máshogy gondolja a dolgokat mint te. Élni és élni hagyni, ez a te mottód, bármi áron. Utálod a kötöttségeket, kreatív vagy, de csak úgy tudsz működni, ha a szabad akaratodat nem érzed veszélyben.

macska

Ha a macskát választottad, akkor az előző két csoport keveréke vagy. Humoros vagy és vicces, de azért nem esel túlzásba. Általában szereted azt mondani, amit mások hallani akarnak, de ha igazságtalanságot tapasztalt, azonnal felemeled a hangodat. Téged nem lehet sakkban tartani semmivel, általában azért cselekszel úgy ahogy, mert senkinek nem szeretnél ártani, és fontos számodra, hogy megadd a tiszteletet másoknak.

via