Vajon te jól teszed, ha azt teszed, amit a szíved diktál? Tényleg megbízhatsz a megérzéseidben? Mindig jól érzed, melyik számodra a helyes út? Ezzel a teszttel pár perc alatt kiderül!

Ha a kulcslyukot láttad meg először

Te aztán nagyon kíváncsi vagy! Mindenről tudni akarsz és mindent kiderítesz. A végsőkig bízol a megérzéseidben, és ez így van jól. Még attól sem rémülsz meg, hogy a megszokott megoldások helyett néha az ismeretlen felé vedd az irányt. Jól teszed, mindig azt kövesd, amit a szíved diktál! Kalandvágyad, spontán hozzáállásod a mindennapokhoz lehetővé teszik, hogy a félelemérzet sose gyűrjön magad alá. Tisztában vagy vele, hogy a dolgok akár rosszul is elsülhetnek, de erre az esetre mindig van egy B terved!

Ha a síró alak tűnt fel

Rettegsz az ismeretlentől, nem szívesen sodrod magadat olyan helyzetbe, ami nem ismerős a számodra, vagy meglepetéseket tartogat. Jól is teszed. Nem hallgatsz a megérzéseidre, kifejezetten elnyomod azokat. Ez nem baj, mert valószínűleg annyira bepánikolnál tőlük, hogy kapkodás, és meggondolatlan tettek sorozata lenne az eredmény. Sikeres vagy és kitartó, inkább kétszer annyit dolgozol valamiért, csak ne kelljen ismeretlen dolgokkal szembenézned. Így tovább!

via