Vannak olyan ellentétek, amelyek egyértelműek. Másoknál viszont előfordulhat, hogy nem tudják eldönteni, hogy valaki őszintén kedveli-e őket, vagy csak megjátssza. Ha ezt az 5 dolgot tapasztalod, valószínűleg a második a helyzet.

Megszegi az ígéreteit

Számtalanszor előfordul, hogy egyáltalán nem tartja fontosnak, hogy betartsa a neked tett ígéreteket? Egy igaz barátnak fontos, hogy ne okozzon neked csalódást!

Nem áll ki melletted

Úgy érzed, sokszor csak titokban fejezi ki a támogatását, ám amikor nyíltan kellene kiállni melletted, akkor már behúzza a kéziféket? Ez kellemetlen, de sokat mondó jel!

Nem mond ellent neked

Egy igaz barát, aki tényleg kedvel, jót akar neked. Ez pedig azt is jelenti, hogy kimondja a kellemetlen dolgokat is. Ha viszont mindig csak bólogat, az nem jó jel. 

Folyamatosan bókol neked

Sajnos abban az esetben, ha valaki megjátssza magát, előfordulhat, hogy nevetve nézi a bukásodat, és olyan dolgoknál is bíztat, amelyeknél tudja, hogy rossz vége lesz.

Hirtelen abbahagyja a kedveskedést

Ha az érdekei nem kívánják már meg a jó viszonyt, hirtelen sokkal távolságtartóbb lesz? Már nem jön annyi kedves szó? Ajjajj, akkor eddig sem a személyed motiválta!