Opitz Barbi kapcsolata pár hónappal ezelőtt nagy nyilvánosságot kapott, ugyanis családja azt állította, hogy párja, Albert elrabolta a szőke énekesnőt még decemberben.

Opitz Barbi megszólalt az elrablásról 

Barbi családja, és Albert között korántsem felhőtlen a viszony, ugyanis a férfi állítása szerint soha nem találkozott az énekesnő rokonaival, akik mindenhol azt híresztelték, hogy elrabolta szerelmét, sőt fogva is tartotta őt, mint egy rabot. Mindezt féltékenységből. 

Igaz, hogy kisebb-nagyobb viták voltak a kapcsolatukban, emiatt pedig mosolyszünet volt közöttük, ám most újra egy párt alkotnak. Úgy tűnik, Barbi boldogabb, mint valaha, ezért úgy döntött, hogy közösségi oldalán tisztázza a félreértéseket.

Hónapok óta azt írják, hogy a barátom elrabolt... Nem rabolt el. Nézzük, mi is volt: teljes félreértés történt, pár óráig nem voltam elérhető, mivel aludtam otthon! Előtte este volt egy vitánk, ami után kibékültünk, és együtt akartunk hozzá lemenni vidékre reggel, csak én visszafordultam, mert a fűtést elfelejtettem lekapcsolni. Ő nem tudott megvárni, sietett munkába, én viszont mondtam neki, hogy akkor később megyek le hozzá, visszaalszom picit. Na, ez idő alatt nem ért el délután senki, összesen kb. három órán keresztül

- mesélte az Instagram-oldalán a szőkeség.

A kapcsolatukat azonban nemcsak a családja, de a barátai sem nézik jó szemmel, és többen elfordultak tőle, mikor kiderült, hogy Alberttel újra összejöttek.

Összesen 3 barátom van, akik tényleg igazi barátok, és számíthatok rájuk. Ezen kívül van 2, akiket hiába kerestem, igen, Én, mindenkire volt idejük, csak rám nem. Egy cikkből kell megtudjam, hogy ezek közül az egyik „nagy barátom” mennyire aggódik értem, és hogy én tűntem el, miközben én hányszor kerestem, „csak nem ért rá”, nemcsak találkozni, hanem még írni se hónapokig. De ő ilyet nyilatkozik, hogy eltűntem hónapok óta

- hozzátette, örül, hogy vannak igaz barátai, akikre számíthat, és akik nem fogják félrevezetni az embereket. 

Hónapokkal ezelőtt kezdődött

Decemberben, nem sokkal karácsony előtt  az egész ország megdöbbent, ugyanis Barbi testvére a közösségi oldalon kért segítséget, mivel nem érte el az énekesnőt, a telefonja pedig ki volt kapcsolva.

A család azt állította, hogy Albert elrabolhatta őt, mivel azt állította egy közeli barát, hogy a férfi rátörte az ajtót. Értesítették a rendőrséget, állításuk szerint többször is hevesen vitáztak, és tettlegességig fajult a dolog. 

Pár óra múlva azonban Barbi előkerült, a rendőrség pedig előállította Albertet, aki ellen nyomozást indítottak, habár mindent tagadott.

A fiatal lány a történtek után rengeteg aggódó üzenetet kapott, így bevallotta, hogy ugyan összevesztek, de semmi komoly nem történt. Azonban beszédes jelnek minősült, hogy nem sokkal a történtek után Barbi  kikövette szerelmét  a közösségi oldalakon, valamint a közös fotókat is törölte.

Azonban nemrég napvilágot látott egy fotó, amin a két fiatal  ismét együtt  volt, és láthatóan nagyon boldogok.