Nálad is sokszor előfordul, hogy fogalmad sincs, mit kezdj az életeddel? Nos, ezzel bizony sokan vagyunk így, de a számmisztika valamilyen szinten akár megoldást is jelenthet! Csupán a név elemzése segítséget nyújthat abban, hogy megtudjuk, mire vagyunk hivatottak az életében. Mutatjuk, hogyan! 

Fontos, hogy a számoláshoz a teljes nevedet használd, valamint ha van második neved, akkor azt is. Ha pedig véletlen férjnél vagy, a születéskor kapott vezetéknevedet kell használnod. 

Így számolhatod ki 

Add össze a nevedben szereplő magánhangzók összegét:

A és I=1

E=5

U=6

O=7

Ha két számjegyet kaptál, azokat a számokat is add össze, amíg nem lesz egy számjegyű.

Íme, egy példa

Kiss Zsófia = 1+7+1+1=10=1+0=1

Ha az 1-es számot kaptad

 A természetedből fakadóan egy igazi főnök vagy, valamint remek vezető. A 9-től 5-ig tartó munkaidő nem neked való, te inkább vállalkozóként vagy szabadúszóként boldogulhatsz. Szereted függetlennek érezni magad, és imádod, ha a saját elképzelésed szerint alakíthatod a dolgaidat. Sokszor az emberek arrogánsnak gondolhatnak, de valójában csak az a típusú ember vagy, akinek senki nem állhat az útjába, még saját magad sem. Vezetőnek születtél, így akár egy vállalkozás létrehozásában, vagy egy márka kiépítésében is hatalmas sikered lehet. 

Giphy

 

Ha a 2-es számot kaptad

Hihetetlenül intuitív, kreatív és empatikus vagy. Érzelmes és gondoskodó személyiségednek köszönhetően a párkapcsolataid általában sikeresek, ugyanis hatalmas hangsúlyt fektetsz a romantikára. Munka szempontjából is az olyan szakmák vonzanak, ahol segíthetsz másoknak, így az orvostudomány, a szociális munka vagy a tanítás felé húzhat a szíved. Fontos azonban, hogy dolgozz az önbizalmadon, mert sokszor félsz a konfliktusoktól, valamint kételkedsz magadban. Ügyelj rá, hogy gyakrabban kilépj a komfortzónádból! Mutasd meg magadnak, hogy milyen erős vagy!

Ha a 3-as számot kaptad

Te tényleg egy kreatív zseni vagy! Veleszületett késztetésed van arra, hogy kifejezed magad, mert tele vagy nagyon király ötletekkel. A te elmédben sosincs unalmas pillanat. Remek karrierlehetőség lehet számodra a festés, írás, tanítás, de akár egy podcast műsor kitalálása is! Vigyázz azonban, mert néha az egód túlságosan nagyra nőhet, ez pedig rányomja a bélyeget a fontos kapcsolataidra. Találd meg az egyensúlyt és mindig őszintén kommunikálj. Akkor vagy a legjobb formádban, amikor koncentrálsz. 

Giphy

 

Ha a 4-es számot kaptad

Nagyon ambiciózus vagy, ezért nem meglepő, ha olyan karriert választasz, ahol lehet versenyezni, és minél feljebb mászni a ranglétrán. Számodra a pénz egy fontos módja annak, hogy biztonságban érezd magad, és nem titkolt életcélod az sem, hogy megteremtsd magadnak a luxust. A motivációd segít egy boldog, stabil családi élet kialakításában is. Nehezen találod meg azonban az egyensúlyt, mert nem vagy nyugodt vagy spontán. Ne hagyd, hogy az életed csak a munka körül forogjon, próbáld közben jól érezni magad!

Ha az 5-ös számot kaptad

Vidám, bájos és egy örök fiatal vagy! Jellemző lehet rád, hogy "későn virágzol", tehát először inkább a szórakozás és a kalandok kapnak szerepet az életedben, majd ezután találod meg a karrierutadat is. Az emberek imádnak a közeledben lenni. Olyan munkák illenek hozzád, mint az újságírás, a PR, reklámszakma, hiszen te tényleg mindig tudod, hogy mit kell mondanod. Vigyázz azonban, mert a túlzott közvetlenségednek és engedékenységednek hátulütői is lehetnek. Találd meg az egyensúlyt a szórakozás és a felelősségérzet között! (Ez egyre  könnyebb lesz, ahogy öregszel.)

Ha a 6-os számot kaptad

Hajlamos vagy másokat előtérbe helyezni, és rendkívül fontosnak tartod a kiszolgáltatottak védelmét. Ösztönös gyógyító vagy, és vonzódsz az orvosi, jogi vagy terápiás pályákhoz – olyan munkákhoz, amelyek lehetővé teszik, hogy kihasználd tehetségedet. Együttérző és alázatos személyiség vagy. A nagylelkűséged rengeteg embert vonz hozzád, de mégis sokszor kételkedsz magadban és a képességeidben. Ügyelj arra, hogy mások mellett, saját magadért is kiállj. Soha ne érd be kevesebbel, legyen szó munkáról, szerelemről vagy bármiről az életben. A legjobbat érdemled! 

Giphy

 

Ha a 7-es számot kaptad

Téged az igazság keresése hajt! Magasabb szinten működsz, mint mások, de az kétségtelen, hogy az ösztöneid egy nagyon sokrétű karrierhez vezetnek téged. Remek nyomozó vagy spirituális guru lehet belőled. Mindenképpen olyan karrierre van szükséged, ahol hallgathatsz az ösztöneidre. Jobban szeretsz egyedül dolgozni, mert időre van szükséged, hogy feloldódj. Törekedj arra, hogy a sok munka mellett a családodra és a barátaidra is szakíts időt, mert egy idő után túlságosan magányossá válhatsz. 

Ha a 8-as számot kaptad

Erős és tehetséges ember vagy, akit remek vezetői képességekkel áldott meg a sors. Könnyen eléred, hogy mások tiszteljenek és csodáljanak téged. Ha azonban nem kapod meg az elismerést, makacs és negatív lehetsz. (De ez ritkán fordul elő, mert olyan átkozottul keményen dolgozol!) Számodra a vezetői és menedzsment karrier a vonzó. A párkapcsolatok terén elkötelezett vagy, de nagyon nehezen tudod kifejezni az érzelmeidet, ez pedig gondot okozhat sok esetben. Néha próbáld meg a másik fél szemszögéből is szemlélni a dolgokat, ne próbálj meg mindig irányítani! 

Ha a 9-es számot kaptad

Mély érzésekkel áldott meg téged az élet, valamint rendkívül lelkiismeretes vagy, és ha tehetnéd mindenkin segítenél. Olyan szerepek vonzanak téged, amelyeknél jobbá teheted a világot, például a tanítás, a jog, az írás és a gyógyítás. Néha azonban túlságosan drámai lehetsz olyan helyzetben is, amikor nincs rá szükség, ezért fontos, hogy megtaláld a belső békédet. Amíg követed  a lelkiismereted, addig egy boldog ember leszel. Ügyelj arra, hogy mások ne használják ki a végtelen jóindulatodat. 

Giphy

 

Via