A 35 éves Vanessa Ataides, testépítő eltökélt célja, hogy ő legyen a világon a legnagyobb fenekű nő. Ennek érdekében mindent meg is tesz, megállás nélkül edz, hogy elérje az áhított célt. 

Beavatkozás nélkül 

Vanessa számára azonban nagyon fontos, hogy mindezt szépészeti beavatkozás nélkül valósítsa meg, ugyanis nem akar kés alá feküdni. Ezért keményen dolgozik azon, hogy természetes módon növelje a farizmait, a fotóit elnézve jó úton halad. Az Instagram oldalán rendre oszt meg felvételeket – képeket és videókat egyarátn – amin jól látszik, hogy mennyire elszánt. 

Elképesztő teljesítmény

A kommentelők persze ámulnak és bámulnak Vanessa teljesítményén, az egyik hozzászóló például ezt írta neki egy pár hetes videó alá: 

Gyönyörű vagy, motivált és határozott. 

Hú, túl csodálatos vagy 

– fogalmazott egymásik. 

Nem bír leállni 

A 35 éves nő egyébként annyira eltökélt, hogy mindennap hajnali 4-kor kel és első útja az edőzetembe vezet. Naponta többször is fehérjében dús ételeket fogyaszt, mindezt azért, hogy izomzatot építsen, valamint így az edzések után regenerálódni is tud a teste. Vanessa kedvencei közé tartozik egyébként a tojásfehérje, illetve a vörös húsok. A testépítő amúgy tisztában van vele, hogy valahol ez egyfajta függőség, ám saját bevallása szerint képtelen leállni.

Ha elérek egy célt, nem hagyom abba, csak még többet akarok 

– magyarázta korábban. 

(via)