„Nem emlékszem, mikor hallottam először a rumpológiáról, de azt hiszem, egy podcastban meséltek róla. A műsorvezetők arról beszéltek, hogy ez a tudományág a fenék alapján mondja meg a jövőt. Pont mint a tenyérjóslás, csak kicsit intimebb. 

Mutasd a feneked, megmondom a jövőt!

A Google meglepetésemre sok találatot dobott fel, és ez a típusú jóslás közel sem volt annyira ritka, mint amennyire hittem. A Wikipédia szerint a fenéken található hasadások, gödröcskék, szemölcsök, anyajegyek és redők együttese adja ki a jövőképet. Ami pedig teljesen sokkolt: Sylvester Stallone anyja fedezte fel a rumpológiát. 

Tudtam, hogy ki kell próbálnom, ha valamit, hát ezt tényleg nem hagyhatom ki. Szerencsére sikerült egy Sandra Amos nevű nő nyomára bukkannom, aki egy híres tisztánlátó, és az Egyesült Királyság egyetlen hivatalos rumpológusa. Számtalan interjúban és tévéműsorban szerepelt, például a Big Brother's Little Brother- ben, ahol hírességek és civilek fenekéből egyaránt jósolt.

Skype-on történt meg a találkozó, ám mielőtt ledobtam a textilt, kifaggattam, milyen érzés a fenékjóslással foglalkozni, és tulajdonképpen mit is figyel egy-egy találkozón. 

Elmondta, hogy a bal farpofa a múltat mutatja, míg a jobb a jövőt, ám a különlegesebb embereknél ez fordítva van. 

Fel is vezette a vetkőzést, előtte biztosított róla, hogy nagyon diszkrét lesz, és ez teljesen megszokott, egyáltalán nincs benne semmi ciki. Oldotta a hangulatot, hogy beszéltünk az időjárásról, Londonról, majd az én életemről. Aztán megtörtént a jóslás

Felálltam, megfordultam, és combomig letoltam a nadrágomat a számítógépem előtt. Még a párom előtt is nagyon szégyellem a fenekem, egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor látta. Szandra mégsem zavart, nem volt ciki, ahogyan bámulta a hátsómat. 

Jól látta az emberi kapcsolataim

Először a páromról kezdett mesélni. Elmondta, hogy nagyon jó hatással van rám, és jól kezel engem. Neki lehetek a leginkább hálás szerinte, hogy ennyire kiegyensúlyozott vagyok. 

Aztán elmondta, hogy mivel szögletes, négyzetes a fenekem alja, így azt látja, nagyon földhöz ragadt vagyok. 

Aztán ledöbbentett, amikor azt mondta, látja, hogy nemrég egy boldog esemény történt a környezetemben, talán egy esküvő. Ez pedig pontosan így van. A szakértő kiolvasta a fenekemből, hogy egy közeli barátom férjhez ment. 

Elmondta, hogy látja, hogy nagyon szoros a kapcsolatom a nagypapámmal, ám itt egyet hibázott. Ő anyai nagyapának látta, pedig apám ágáról van, de ez legyen a legnagyobb baj. 

Ezután egy jó barátomról kérdezett, akivel pont a napokban vettem fel a kapcsolatot. Durva, mert évekig nem beszéltünk, de pár napja újra közel kerültünk. Ezt is látta a fenekemből, döbbenetes! Azt mondta, mindenképpen legyek körültekintő azokkal a dolgokkal, amelyek hozzá köthetőek, az élet üzen nekem ezzel a frissített kapcsolattal.

Ezután lejárt az egy óra, amelyet az ár tartalmazott. Nem gondolom, hogy sok újat megtudtam volna magamról, viszont az kétségtelen, hogy amiket mondott, azok mind igaz dolgok voltak. Látta a kapcsolataim, és ez eléggé meglepő, tekintve, hogy csak a fenekem beszélt, semmi más."

via