Jennifer Lopez és Ben Affleck pontosan egy hónapja mondták ki a boldogító igent egy Las Vegas-i kápolnában, most pedig egy igazi, felejthetetlen bulival koronázzák meg a frigyet. Na meg még két igennel.

Három napig ünnepel Jennifer Lopez

Jennifer Lopez és Ben Affleck elképesztő esküvőre és azt követő partira készül, a hírek szerint három napig tart majd a lakodalom. 

Minden Jennifer Lopezről fog szólni. Ben Affleck azt szeretné, ha mindenki rá figyelne a nagy napon. Ha egy igazi királynőként tekintenének J.Lo-ra

— mesélte egy bennfentes. 

A háromnapos esküvő pénteken egy intim és meghitt próbavacsorával indul, amelyre a család és a közeli barátok kaptak meghívást. 

Szombaton rendezik a ceremóniát, amelynek keretein belül újra kimondják majd a boldogító igent. 

Vasárnap pedig grillezés és piknik szerepel a programtervben. 

Luxusruha, csillagászati összegek - az év esküvője jön

Az 53 éves  Jennifer Lopez  egy Ralph Lauren ruhában vonul az oltárhoz, amelyet egyenesen Olaszországból szállítanak a részére. Természetesen a sajtó is jelen lesz, a sztárpár legboldogabb perceit a Vogue magazin dokumentálhatja majd.

Az álomesküvőt egy igazi nagyágyú, a sztárok A-listás rendezvényszervezője, Colin Cowie valósítotja meg, akinek díja 25 ezer és 25 millió dollár között mozog. Valószínűleg Jennifer Lopez és Ben Affleck nem a legolcsóbb díjszabásra csaptak le. Korábban ő felelt Oprah Winfrey és Michael Jordan esküvőjéért is. 

A vendégseregben is több sztár helyet kapott, a listán van Matt Damon,  Jimmy Kimmel, Casey Affleck és Drea de Matteo is. Az eseményre Ben Affleck birtokán, a georgiai Riceboróban kerül sor.

Via