Jennifer Lopez és Ben Affleck a romantika fővárosában, Párizsban töltik a mézesheteket. Nem csupán ketten élvezik a házas életet, de velük tartanak a gyermekeik is a francia főváros felfedezésében. 

Étteremről étteremre jár Jennifer Lopez és Ben Affleck

Szombaton egy romantikus vacsorát töltött együtt Ben Affleck és Jennifer Lopez, ahol mint beszámoltunk, megható pillanatoknak lehettünk szemtanúi.

Másnap a romantika helyett egy jóízű családi vacsora mellett tették le a voksukat, ahol Jennifer Lopez egy igazi magyaros menüt választott magának. 

Vacsorára az egész társaság tanyasi csirkét és pavé de boeuf-ot (vastagara vágott grillezett steak) vacsorázott a párizsi Brasserie Lippben. Később visszatértek Le Flore en I'Ile-be, ugyanabba a fagylaltozóba, ahol Jennifer Lopez és Ben Affleck a szombati vacsora után jártak.

Nincs megállás a romantikában

A sztárpár nemcsak a kulináris élvezeteket és a kultúrát fedezi fel Franciaországban, de a várost átható fülledt, romantikus vibe-ra sem esett nehezükre rácsatalkozni. 

Pénteken például több mint két órát ültek egy padon, ahol ölelkeztek és csókolóztak, a szemtanúk szerint olyanok voltak, mint két tinédzser. Mindez a reggeli órákban történt, kihasználták, hogy a város még üres. 

Létezik ennél romantikusabb párizsi út? Aligha!

Via