Jennifer Lopez nem untakozik mostanában, annyi dolog történt vele az elmúlt hónapokban, hogy csak kapkodjuk a fejünket. Menyasszony volt, az esküvőt lefújta a koronavírus, majd a kapcsolatot maga JLo. Aztán jött a hír, hogy a Bennifer feltámadt, lánykérés, óriási gyémánt, aztán titkos vegasi esküvő. Most pedig feltette a pontot az i-re, 53 évesen anyaszült meztelenül pózol a díva.

Képtelen megállni Jennifer Lopez

Jennifer Lopez pénzben biztosan nem szenved hiányt, de neki ennyi nem elég, megszállott karrierista, aki újabb lábbal bővíti üzleti birodalmát, a JLo Beauty új termékkel rukkolt elő, jön a JLo Body!

Már van néhány csodálatos termékünk, amelyek célja az arc feszesítése, így természetes volt, hogy most a testre fókuszálunk, ahol ugyanezt a problémát oldjuk meg! A has és a fenék formálása az, ami a legjobban érdekli az embereket, ám nem találtak releváns megoldást a piacon. Mi megadjuk 

— nyilatkozta maga Jennifer Lopez az új termékről egy nappal a titkos esküvő előtt. 

Elérhető, mégis prémium terméket alkotott meg Jennifer Lopez

A csodakrém 65 dollárba, azaz 25.000 forintba kerül. Jennifer Lopez azt mondja, egész életében ennek a terméknek a megalkotására vágyott, ugyanis az édesanyja hosszú évtizedeken át küzdött a narancsbőrrel, és rendkívül frusztrált volt a megoldások hiánya miatt. 

A JLo Body nemcsak egy divattermék, egy egész tudósokból és vegyészekből álló csapat alkotta meg az ikonikus darabot. 

Valóban javítja a bőr megjelenését. Pink pepperslimet tartalmaz, amely halványítja a striákat. Koffeinnel tesz a feszesítésért, a peptidek pedig a kollagéntermelést serkentik. És persze nem maradunk erős hidratáló anyagok nélkül, mint a szkvalén, a shea vaj és a hialuronsav. A nevem garancia a minőségre. 

Via