Napok óta Jennifer Lopez és Ben Affleck titkos Las Vegas-i esküvője tartja lázban az internetezőket. Természetesen arra is sokan kíváncsiak, hogy az énekesnő és a színész gyerekei, mit szólnak a frigyhez. Most eláruljuk!

Valóra vált álom?

Az énekesnőnek ikergyermekei vannak, Max és Emme. Ben Afflecknek pedig három gyereke született az exétől, Jennifer Garnertől, Violet, Seraphina és Samuel. A hírek szerint a két sztár esküvője tervezett volt, de közben nagyon privát is, ezért csak a nagyon közeli hozzátartozók tudtak róla.

Azt akarták, hogy egy olyan pillanat legyen, amit közösen megosztanak a gyerekeikkel 

- mondta egy névtelen forrás, aki szerint ez olyan volt számukra, mintha egy álom vált volna valóra.

Mégis ott voltak mind?

A legfrissebb hírek szerint a két sztár összes gyereke ott volt az esküvőn és együtt örültek a szülők boldogságának. Állítólag a gyerekek még inkább összekovácsolódtak és izgatottak a jövővel kapcsolatban. Jennifer Lopez édesanyja szintén ott volt a nagy napon.

Érdekesség azonban, hogy néhány napja felröppentek a pletykák azzal kapcsolatban, hogy JLo fia, Max nem volt ott az esküvőn, valamint Ben Affleck legidősebb lánya, Violet sem. Állítólag a 16 éves lány nagyon hűséges az édesanyjához, ezért döntött így. Azonban nem tudni, hogy mennyi igaz ebből a pletykából, ugyanis köztudottan a színész és az exe jó kapcsolatot ápolnak egymással, így valószínűleg a színésznőt nem viselte meg, hogy a volt férje továbblépett.

Még egy esküvő?

Ahhoz képest, hogy 20 évvel ezelőtt nem jött össze nekik a lagzi, a sztárpár most nagyon belejött az esküvőszervezésbe. JLo és Ben Affleck állítólag Georgia államban is tart majd egy kisebb ceremóniát, ahová a közeli családtagok és barátok lesznek hivatalosak. 

Via