Szívünk szerint imába foglalnánk annak a nevét, aki a nutellát kitalálta, ez a mennyei csokoládés édesség ugyanis – annak ellenére, hogy simán cukorsokkot okoz – valami egészen fenomenálisan finom. Kenyérre kenve, sütiben, na, meg persze önmagában nagykanállal....Mennyei manna, valld be, neked is a kedvenced, ugye? 😍 Ha igennel feleltél, akkor ezeket a trükköket mindenképpen látnod kell, egyik jobb, mint a másik. 

Üres nutellás üveg 

Megvan az a pillanat, amikor elfogy az üvegből a nutella, de körben, a tégely falán, még ott van a finomság, amit egyszerűen képtelenség kikanalazni? Nos, igen, szörnyű érzés, amikor így kell a kukába dobni, igaz? Na, de mit szólnál hozzá, ha azt mondanánk, hogy szinte az utolsó cseppig ki tudod nyerni a nutellát az üvegből? Nem hiszed? Akkor mutatjuk a trükköt!

Maradék nutella 

Ha már csak félig van tele a nutellás üveged, akkor ezt a hacket most imádni fogod! A nyár közeledtével fixen te is egyre többször kívánsz meg valami hűsítő finomságot, egyebek között fagyit. Ha szívesen majszolnád nutellás kivitelben, akkor van egy jó hírünk: ha van egy félig teli nutellás üveged, akkor pikk-pakk elkészítheted a legfinomabb fagyit ever. A nutellán túl ehhez csak egy kis tejszínre lesz szükséged, meg 3 órányi türelemre. Íme, a recept: 

Nutellából gyertya? 

Most azt gondolhatnád, hogy ez valami vicc, pedig komolyabb nem is lehetne. Ha azt szeretnéd, hogy csokoládé illatban ússzon a lakásod, akkor ahhoz semmi másra nem lesz szükséged, mint egy kis nutellára, gyertyára, meg egy kanócra. Az egész pár perc alatt megvan, a végeredmény pedig csodálatos. Törj darabokra egy gyertyát, add hozzá a nutellához, olvaszd fel az egészet, tedd bele a kanócot, hagyd, hogy visszadermedjen és voilà! Kész is! Mutatunk azért róla egy videót is, amiben több nutellás hacket is találsz, a gyertyás trükk 1.20-nál keződik.